Reklama

Reklama

VOD (1)

Odloučeného univerzitního kampusu se zmocňuje šířící se zombie nákaza. Ve snaze zastavit šíření nákazy a skoncovat se zombie morem přichází tajná vládní služba, aby našla Patient Zero (Nultého pacienta), původního zombieho, od nějž se nákaza začala šířit, a vytvořila protilátku. Po příchodu do kampusu zjišťují agenti Alex (Emmanuelle Vaugierová) a Ellis (Ed Quinn), že celá univerzita je úplně zamořená! Alex a Ellis se vrhají do monstrózní bitvy se zombie a docházejí k odhalení, že někteří z jejich kolegů mají vlastní plány se zombie DNA... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie filmovej adaptácií populárnej videohry House of the Dead 2 nadväzuje na diel predchádzajúci. Či je to lepšie pokračovanie, to neviem. Zombie vyzerajú dobre. Príbeh nie je až taký zlý, ale v prvom rade by tento film potreboval kvalitných hercov, scenár a lepšieho režiséra. Boll predsa není Romero. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Tak tento film určite nie je určený pre každého a to či sa vám bude páčiť záleží aj od toho ako k nemu pristúpite. Absolútne debilný scenár a to nehovorím o dialógoch ktoré sú ešte horšie. Človek sa ale sem tam zasmeje keď vidí ako sa herci snažia hrať, upozorňujem snažia, pretože na viac jednoducho nemajú. Potom sú tu fakt vtipné scény ako napríklad jedna pri ktorej vojak odchodí zbraň a ide si to so zombie rozdať ako sa na chlapa patrí ručne stručne, len neviem či to malo byť vtipné aj podľa scenáristu. Logika je niekde na bode mrazu. Jeden si sám rozotiera krv po xichte a nenakazí sa, zatiaľ čo ďalšieho ( docela úchylák, ktorý sa fotí s nahou zombie slečnou ) poštipne komár a je nakazení. Pochopiteľne že logika nie je to čo človek hľadá u hororového filmu ale tu je to až neznesiteľné. No ale zabaviť som sa zabavil tak nemôžem byť krutý a dať odpad. Po zhliadnutí tohto skvostu som odhodlaný pozrieť si aj prvú časť od majstra UWEho... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ajeje tohle netočil Boll takže to znamená automaticky vyšší hodnocení. Docela by mě zajímalo kdo jak hodnotil, jestli opravdu podle kvality filmů(což pochybuju) nebo podle toho že to už není od Bolla. První díl je aspoň zábavnej ale tohle je trapná rádoby zombie střílejda, bez jediné špetky inovace. Nevím co je horší, zpracování? Herci? No jediný co tenhle brak zachraňuje jsou nekteré masky zombíků, ale to je všechno. Film je děsná sračka která si nezaslouží ničí pozornost protože je to fakt megasračka. Nic víc, nic miň. ()

matmanX 

všechny recenze uživatele

Film jsem si půjčil z DVD půjčovny a předtím jsem o něm nic nečetl. A to byla chyba. Taková kravina se mi jen tak pod ruce nedostane. Všechno je tak hrozně naivní a amatérské, že to musí vidět i retardovaný. Herecké výkony jsou u bodu mrazu, příběh je divný a naivní a o dialozích radši ani nemluvě. Pořád uvažuji, jestli je tenhle film vůbec myšlen vážně, protože scéna, kdy velitel řekne, že jeho muži jsou ti nejlepší a mají za sebou akci "Pouštní bouře" a o kousek dál je jeden z vojáků doslova po*raný strachy a neustále kecá blbosti. Chování všech postav a víc než podivné, nevím jestli opravdu neumí střílet, ptorože na zabití zombie k němu museli vždy přistoupit na 3 metry a až pak střílet. A myslím, že kdyby trochu změnili taktiku, přežili by to všichni. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Slušná zábava.Samozrejme film je plný nezmyslov, klišé, logických prešľapov a dier v scenári, ktoré sú typickými znakmi každého poriadneho (rozumej nevydareného) béčka a ktoré pošteklia bránicu snáď každého. Naštastie to nie je až na takej megalomasnkej úrovni ako jednička božského Uweho Bolla. A vzhľadom na to, že je to televízny film, je to fakt slušné. Musím pochváliť predovšetkým masky, ktoré sú fakt vydarené. Minimálne jednu hviezdićku si tento film zaslúži už len preto, že ho nerežíroval Uwe. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku filmu šílený profesor pronese: "Keeping me alone, alone in the dark," což je odkaz jak na další sérii videoher, tak na tvůrce prvního dílu House of the Dead Uweho Bolla, který natočil film Sám v temnotě (2005), v originále Alone in the Dark. (Lorge)
  • Film je natočen na motivy videohry „House of the Dead“. (Lorge)
  • Po úvodních titulcích se objeví nápis 29 days later, což odkazuje na zombie horor 28 dní poté (2002). (Lorge)

Reklama

Reklama