Reklama

Reklama

Čarodějky

  • Velká Británie The Witches Hammer
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Rebecca je tajnou agenturou Projekt 571 přivedena ze smrti zpět mezi živé aby bojovala jako dokonalá vraždící zbraň proti upírům. Když ale upíři zničí agenturu, je Rebecca spolu s dvěma knězi jedinou, která může pokračovat ve své misi. Tato trojice se vydává na nebezpečnou cestu v boji proti zlu po zprávě, že vůdce upírů, Hugo Renoir, chce přivést skrze tajnou knihu do našeho světa duše ztracených. Pokud by se mu to podařilo, získal by absolutní moc nad silami temna. Cesta k cíli nebude snadná, protože vampýrů, kouzelníků a čarodějnic chránících tajemství knihy je víc než dost. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Od tohto anglického snímku ma dlho odradzoval jeho tuzemský distribučný názov. "Čarodejky", čo už to len môže byť? Iste nejaký nezmysel pre teenagerov. No dnes som si to predsa len pozrel. Príbeh o nesympatickej upírke Rebeke bol príšene nudný a nehorázne stupidný. Skoro som to ani nezvládol dopozerať do konca. Je mi zle z toho, čo sa v súčastnosti prezentuje ako vamp horror. Voľakedy to býval zaujímavý a rešpektovaný horrorový subžáner. A teraz sa točia len takého trapné sračky alebo ešte trapnejšie romantické zvratky. Toto bola teda fakt poriadna kokotina. * ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Panebože to byl shit. Fakt byl problém to dokoukat, ale díky tomu trpaslíkovy a pár scénám musím dát 3*. Film je samozřejmě blbost, ale dokonale se na to kouká. Herci byly tragičtí, hudba vykradená. Efekty sice ušly, ale jakmile se tam objevily ty divný týpci v kápi tak měly hodně srandovní držku. Nějaká krev tu je ale gore žádný. Nevím jestli odpad! Nebo nechám ty 3*. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Snímek Čarodějky je pro mě velikým zklamáním a ztrátou času. Nechápu jak bylo možné, že jsem ho nemohl v našem okolí vůbec sehnat a narazil jsem na něj až v tom nejzapadlejším tabáku našeho města. Zřejmě si ho lidi spletli se stejnojmenným seriálem a až doma zjistili, co že si to koupili. Každopádně na něj asi nikdy nezapomenu.Skoro všechno v tomto filmu bylo špatně. Ohraný scénář, naprosto otřesné speciální efekty a triky: ještě ted si živě vybavím tu borku, jak z jednoho metru pálí z kulometu do toho svázaného upíra a z celého zásobníku ho trefí asi 3-4krát. Navíc ty žluté zálesky, když zabila upíra mi přišli, jako když sleduju nějakou sci-fi hru, kdy kouzlíte a přes celou obrazovku přeletí žlutý blesk. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento horor(?), pôsobí ako zlý vtip. Pofidérna agentúra ( jej vlajkovodi pôsobia ako škaredé klony Muldera a Scullyovej ) si vytvorí vlastného upíra ( upírku ), aby im s tými pravými pomáhala. Ide jej to fajn, ale divákom pomáha k instantnému spánku. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Aký je rozdiel medzi serióznym odpadovým béčkom a obyčajným jednohviezdovým a teda zlým filmom? V echtovkách môžeme vidieť mrte cicatých vypatlaniek, ktoré sú tak naivné, že roztiahnu nohy i pred pomocným osvetlovačom a len pre pocit, že je to pre ne priama cesta na červený koberec. A potom sú tu obstarožné zrúcaniny, ktoré svoju expiráciu dosiahli i v rámci ukrajinských noriem. A práve jedna taká dostala priestor i tu. Tu vo filme, ktorý vizuálom pripomína najamatérskejšie gayporná z osemdesiatych rokov. Herci detto. Inak mi je už jasné, prečo na obale nie je väčší detail na ksichta. Klaudiine kožáky a niečo, čo pripomína kozy, určite pritiahnu nejedného týnedžera s nevyužitou rannou erekciou. Škoda však, že relita nepomôže ku povstaniu ani tomu najoptimistickejšie naladenému dôchodcovi. Skrátka horor, pri ktorom hrozia nekončiace krvavé hnačky. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Velka skoda tych otrasnych efektov a celkoveho nadychu amaterskosti.Inak to bol celkom do pohody film.Velmi sa mi pacilo postupne predstavovanie nepriatelskych upirov a inych nepriatelskych tvorov.Herecke vykony boli fakt otrasne hlavne ten typek s divnym ucesom "vynikal".Ale nasli sa tam aj celkom usmevne pasaze(v dobrom) a za to prihadzujem hviezdicku.Takze 2 ()

hallelluja odpad!

všechny recenze uživatele

Vedela som, že ten deň príde. Deň, kedy môžem s plnou vážnosťou a absolútnym presvedčením predniesť vetu - TOTO JE NAJHORŠÍ FILM, AKÝ SOM KEDY VIDELA. ()

Musak odpad!

všechny recenze uživatele

Jak proboha tomuhe mohou napsat za žánr horor??? Vždyť je to parodie v mnohém kvalitnější nežli Scary Movie:) ()

laserr odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí prvních cca 10 minut jsem byl napnutý a očekával jsem kvalitně udělané Béčko s dobrou atmosférou. Ó jak moc jsem se mýlil! Tento film je odpad na všech frontách - nemožné herecké výkony, špatné akční scény, ale aby toho nebylo málo, tak hlavními postavami jsou: Geneticky vytvořený upír (WtF?), čaroděj, který neumí kouzlit (Mrakoplaš má konkurenci), tlustoprdka a liliput (utekli z cirkusu...vážně, v tom filmu to je!), a jako vrchol všeho 2 upíři - pleťomil a teplouš. Nutno dodat, že jako komedie to není špatné... ()

davena27 odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě že tento film není součástí mé sbírky,protože jinak by tento brak byl ihned zavěšen na třešeň kde by v letních měsících plašil špačky. ()

Všežrout 

všechny recenze uživatele

Béčko, které není bohužel tak zábavné, jak by mohlo být. Světlejší okamžiky má především ve chvílích, kdy se na scéně objeví liliput se svou obézní přítelkyní. Ale bojové sekvence mají taky své "prkenné" kouzlo ;-) ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Wow to je teda zazrak:))) Zensky ekvivalent na Bladea, ale v trapnom prevedeni. Hlavna hrdinka je upirka a zabija zlych upirov, ako Blade. Tu okrem upirov sa aj zamiesali carodejnici, ktori boli trapni a smiesni, napriklad ked sa carodejnici s palicami bili s nasou hrdinkou. Prevedenie subojov by aj lepsie spravili riadne opiti bezdomovci,,he he. Maly liliputansky upir a jeho obrovska druzka kade chodili tam aj zabijali, ako napriklad ked stopli kamion v ktorom sedela rodinka. Za okamih ukazali, vsetkych do jedneho vysatych od krvi. Toto vrazdiace duo posobilo komickym dojmom a troska tento film aj osviezili, ale to je dost malo k dobremu filmu, preto len davam jednu hviezdicku, ktora tento film z biedy nevytrhne:))))))))) ()

RoadBull 

všechny recenze uživatele

Podle mne úplná ztráta času :-D. Nemám potřebu se dívat jak upíři hážou koule energie a ona je odráží dřevěnou holí a nebo jak si upíři sami nabíhají na kudly a sami do sebe navzájem střílí. Hl. herečka je jako prkno a myslim že i ošklivější ženskou nemohli ani najít :-D prostě blbost :-D. ()

Lady ButterFly odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych těch deset korun, které jsem za DVD dala, věnovala nějakému sociálně slabšímu na rohu, beze sporu bych udělala lépe; homelessa bych potěšila a sobě bych ušetřila hodinu a půl absolutního utrpení...Jen velmi nerada dávám hodnocení "odpad!", ale tady fakt nemůžu jinak...Ani ten liliput mě nepřesvědčí o *... Na koho se mohu obrátit, aby mi vrátil tu hodnu a půl života? ()

Reklama

Reklama