Scénář:
Pierre-Alain JolivetKamera:
Bernard DaillencourtHrají:
Amidou, Karin Schubert, Georges Géret, François Leccia, Jean Lescot, Jacques Destoop, Anne-Marie Coffinet, Jean-Pierre Maurin, Albert Augier, Henri Déus (více)VOD (1)
Prostitutka v luxusním podniku odmítne vyhovět choutkám zákazníka, majitel ji ale donutí poddat se sadistickým přáním dalších klientů. (Netflix)
Hlavní postavou je Britt (Karin Schubert), jak je psáno v obsahu, odmítne vyhovět zákazníkovi a jako trest ji zavřou do domu, ve kterém jsou další prostitutky. Každá má svoji místnost, němůžou z pokoje odejít. Chodí k nim zákazníci se speciálními požadavky, potřebami a ony je musí splnit. V pokoji mají různé "vybavení", například postroje, bičíky a podobně. Většinu času je Britt nahá. Ve filmu se prolínají dvě časové roviny, jedna, jak je v domě, druhá, jak jede autem s Raymondem (Amidou) Postupně se vyvíjí i jejich vztah. Konec mě zklamal, takové typy konců nesnáším. Konec je vlastně přítomnost. Film je velmi explicitní. Jinak moje hodnocení: film si mě něčím získal, fakt se mi líbil. Je to zase něco jiného. Na Raymonda se pěkně kouká. Jak má k Britt slabost. Konec mě mrzel. ()