Reklama

Reklama

Spis o Ráchel

  • Česko Akce Rachel (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh mladého muže hledajícího dívku svých snů. Bystrý, předčasně vyspělý mladý Londýňan Charles Hogwqay se rozhodne, že se zbaví panictví ještě před dovršením svých dvaceti let. Když se náhodně seznámí s hezkou Američankou Ráchel, která v Londýně studuje na soukromé škole, začne plánovat postup svého milostného výboje.V počítači si založí soubor, do kterého ukládá všechny informace o své platonické lásce. I přes to, že Ráchel již jednoho přítele má, začíná Charles nakonec s dívkou žít. Postupně se ale dívka jeho snů začíná měnit v normální děvče a tak vzniká otázka, zda Charlesova láska přežije tuto proměnu.... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

anderson 

všechny recenze uživatele

ČT 1 = 30.3.2000, réžia českého znenia = +ČESKOSLOVENSKÁ Pay-TV PREMIÉRA: AMC = 20.2.2016, réžia českého znenia (AMC 201?) = - Ten film je tak trochu aj o mne. Ale je to už dávno pradávno. :-) (23.2.2016) ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Příjemný romantický snímek, který sice nebourá dosavadní představy o žánru a nikdy nebude bojovat místo v top žebříčcích, nicméně ve své kategorii představuje nadstandard. Je to film o dospívání a prvních láskách. Důležitou roli v něm hraje obsazení - Ione Skye, známá především ze seriálu Covington Cross, byla coby teenager skutečně půvabná a Dexter Fletcher byl už v tomhle věku výborný charakterní herec. Celkový dojem: 70 %. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Měla menzes !!" - "Jo, to holky mívaj.." - "Jo, ale měla ho v posteli !! Bylo to jako ta scéna z Kmotra.. S tou koňskou hlavou.." ;) Chudák Amis !! A chudák Einstein !! ;) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen na motivy románu "Rachel" od Martina Louise Amise. (Terva)

Reklama

Reklama