Reklama

Reklama

Cole Young je bojovník MMA, který je zvyklý se doslova živit bojem. Neví však nic o dračím tetování, s nímž se narodil, o svém původu ani o tom, proč císař Vnějšího světa Shang Tsung poslal svého nejlepšího zabijáka, ledového nindžu Sub-Zera, aby ho zajal. Cole se bojí o svou rodinu, a tak uposlechne radu velitele speciálních jednotek Jaxe a vydá se hledat Sonju Bladeovou. Pátrání ho zavede do chrámu ochránce Země Lorda Raidena, který poskytuje útočiště všem duším s dračím znamením. Tam Cole začne trénovat se zkušenými světovými šampiony Liu Kangem, Kung Laem a žoldákem Kanem, aby se připravil na epický souboj s nepřáteli Vnějšího světa. V sázce je totiž osud celého vesmíru... (HBO Europe)

(více)

Související novinky

Druhý Mortal Kombat oficiálně potvrzen

Druhý Mortal Kombat oficiálně potvrzen

27.01.2022

Fanoušci fatalit a eRkové herní brutality můžou jásat, drsný Mortal Kombat se totiž oficiálně dočká sequelu. Snímek z loňského roku režiséra Simona McQuoida si sice odbyl premiéru vedle kin současně… (více)

John Wick hlásí další posilu

John Wick hlásí další posilu

18.06.2021

Čtvrtý John Wick se začne točit už tohle léto na lokacích ve Francii, Německu a Japonsku. A právě z poslední zmíněné země teď dorazila čerstvá posila, obsazení totiž doplní také herec Hirojuki Sanada… (více)

Russell Crowe zakládá vlastní studio

Russell Crowe zakládá vlastní studio

17.06.2021

Herec Russell Crowe (Gladiátor, Muž z oceli, Správní chlapi) oznámil založení nového studia v Austrálii. Studio bude postaveno přímo v Novém Jižním Walesu, regionu, kde herec žije posledních 25 let.… (více)

Mortal Kombatu se daří. Bude dvojka?

Mortal Kombatu se daří. Bude dvojka?

28.04.2021

Analytici si opět hráli s diváckými přehledy a statistikami a nově tak víme, jak se na streamovací službě studia Warner Bros. dařilo herní novince Mortal Kombat. A šéfové z HBO Max si nejspíš mnou… (více)

Reklama

Reklama