Reklama

Reklama

Koncem 40. let minulého století byli Martha Beck a Raymond Fernandez známí jako „Vrazi osamělých srdcí“. Jejich vražedný plán byl jednoduchý – podvedli a pak zavraždili opuštěné válečné vdovy, které odpověděly na jejich inzerát. Sami se také seznámili na inzerát a Martha se měla stát první Raymondovou obětí, ale byla to láska na první pohled. Tím, co je spojovalo, byl perverzní sex, záliba v pletichářství a láska k penězům. Když byli zatčeni, přiznali se ke 12 vraždám, ačkoli skutečný počet se spíš blíží 20. Při soudním líčení Martha s Rayem cukrovali, drželi za ruce a zdálo se, jako by se nemohl nabažit jeden druhého…. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

jafuska 

všechny recenze uživatele

Film, který je jasně daný svou filmařinou, sice je vidět, že je to už hodně starý snímek, a herec Travolta je tomu jasným důkazem, ale budiž, film, který zase není až tak moc špatný, klasická kriminální zápletka, hledání dvou lidí, kteří mají na svědomí zbytečně zmařilé životy lidí, no budiž, tohle by ještě šlo, ale celkově na mě působil film docela špatným dojmem at už po herecké stránce, nebo výběrem herců, kteří mě prostě nesedli, ale napětí bylo celkem slušné. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Režijně zvládnuté, občas i dějově netradiční, ale nedokážu pochopit, co mi měl film dát. Noir se střídá s černou komedií, hlášky s brutalitou a když závěr všechno přepálí, zůstanu jen kroutit hlavou. Přesto jde o svižnou detektivku, kterou do bezproblémových vod tahá hlavně Travolta, který ze sebe i přes zrádný scénář plný klišovitých replik ždímá jen to nejlepší. ()

Reklama

Mr.Roman 

všechny recenze uživatele

Prehrabával som sa trocha neznámymi a mnou neprebádanými filmami, až som narazil na Lonely Hearts (tým že som pozeral kde všade hral James "Soprano" Gandolfini). Určite kvalitný film plný výborných hercov (dokonca aj Salma Hayek hraje tú mrchu dosť dobre), ktorý však dopláca na pomalé tempo a absenciu scén, ktoré by sa vám zaryli do pamäte. ()

Vodny 

všechny recenze uživatele

Pomalu se rozjíždějící začátek může někoho odradit od dalšího sledování, ale byla by chyba tento film minout. Především bych vyzdvihl výkon Salmy Hayek, která se vám v tomto psycho/dramatu předvede jako neskutečná mrcha a veškeré lichotky o jejím krásném dekoltu jsou ta tam. Její partner, Jay Leto je na tom podobně a oba dostanou co si po právu zaslouží. Travolta spolu s Gandolfinim jsou správná dvojka a oba ví, jak se co sluší a patří. Postupná gradace napětí je tvořena dramatickými scénami, které se s ubývajícím časem stávají brutálnějšími a nikdo by neřekl kam až se může člověk díky lásce dostat - na elektrické křeslo. 70% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hlavním problém Zabijáků je jeho naprostá dějová průhlednost.Prakticky od prvních minut každý ví,o čem bude zbytek filmu,čímž se automaticky vytrácí jakékoliv napětí.Sledujem tak pouze sled předvídatelných událostí,které vedou k již prozrazenému z úvodu.Atmosféru tak tvoří jedině dobově stylové ražení filmu.Zkrátka kriminálku,u které víme všechno hned od začátku nezachrání před nudou nic,ani kvalitní obsazení,ani příjemné retro. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Skutočná Martha Beck mala v čase svojej smrti veľmi odlišnú postavu ako herečka Salma Hayek. Tesne pred popravou vážila takmer 100 kilogramov a kvôli úzkej vzdialenosti medzi lakťovými opierkami na elektrickom kresle sa tam takmer nevošla. (MikaelSVK)
  • Natáčelo se také na historických místech Jacksonville na Floridě. (Terva)

Reklama

Reklama