Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (375)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od těch dvou bab mnohem více akce a vzrušení, škoda. Každopádně kdo mě nejvíc dostával byl Steve, který mě opravdu svými scénami dokázal rozesmát a tak jsem se na tento snímek dokoukal v pohodě a bez zloby. (( :: hlavně ta scéna kdy se nejdříve cuká když ho svážou k posteli a pak si na něm předvádí jaká z nich umí líbat více (( :: a která je větší krasavice? ()

choze 

všechny recenze uživatele

Veletrapný komediální ženský western z rychlokvaškové produkce Luca Bessona. Plusy - námět, Salma Hayek a střízlivá stopáž, díky níž film uteče jako voda i přesto, že se v něm nic neděje. Mínusy - vše ostatní. Žádná akce, žádná erotika, žádné hlášky, estrádní humor (mluvení se zvířaty, Salmino škytání, neustálé líbačky) a zuřivé přehrávání Penelope Cruz, přičemž Bessonem opět jen hrubě načrtnutý scénář ještě zdůrazňuje nevýrazná režie pánů debutantů. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Vlastne ani neviem, prečo dávam až 60%. Asi mi u Bessona začína byť všetko jedno a som rád, že to nedopadlo ako „Taxi 18“. Človek sa naučí byť vďačný aj za maličkosti, čo vám budem hovoriť. Z Lucovej miestami až odpudivej produkcie (je to skrátka hanba na človeka, ktorý kedysi robil filmy ako Leon a Magická hlbočina) vyšlo už vskutku všeličo. Začínajúc blbosťami, končiac u kvalitných záležitostí Noc s nabrúsenou britvou. Tento ženský buddy western nakoniec nedopadol tak zle, ako som čakal. Môže za to predovšetkým nenáročná videoklipová réžia, pekná výprava a atraktívne herecké trio Hayek, Cruz, Zahn. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek a Penélope Cruz jsou krásné ženy. A to je vlastně všechno, co pro sledování filmu "Sexy Pistols" potřebujeme vědět. Nehraje se zde na nic jiného než na to, že se odhalují jejich vnady, ale pouze v takové formě, aby nebylo třeba cenzury. Povrchní film, který se snaží ukázat sílu žen v tom, že je zachycuje sexisticky čistě pro potěšení pánského publika. Nejedná se o silné hrdinky, které by si vysloužily kultovní status, prostě jen dvě holky, které se tak úplně nedostali na druhou stranu zákona. Steve Zahn jim jen tak přizvukuje, jeho v úvodu dokonalý vyšetřovatel se mění v ňoumu, který je stejně zajímavý jako poslední komparzista. Příběh se pak točí kolem toho, že dvě ženy se snaží dostat zlého muže, který zabil jejich otce, nebo se o to alespoň pokusil. Čím více se ze stopáže ukrajuje, tím méně zajímavé jsou i záběry na dámské výstřihy, kterých stejně ubývá. Obě ženy jsou natolik hodnocené herečky, že ňadra neodhalí úplně zbytečně, pokud to pro roli nemá smysl, a tady by to opravdu smysl nemělo. I když pravda, pro některé by se jednalo o jediný důvod, proč se na film skutečně podívat. Marně se snažím vymyslet, čím by vás ještě film mohl dostat, ale všechno je příliš prvoplánové, takže se smiřte s tím, že je to podívaná, kterou si nejlépe užijete v televizi, když máte doma návštěvu a film si promítáte jenom na pozadí a stejně ho nikdo pořádně nevnímá, dokud někdo nevykřikne větu jako "Hele, ta má ale dudy." Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/10/zitra-nehrajeme-lovci-dinosauru.html ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Obě herečky se nemají příliš v lásce. To ale není nic nového. Co je asi méně známé, tak že proto film režírovali dva režiséři, aby nedocházelo mezi P. Cruz a S. Haeyk k zbytečným hádkám. Ty při natáčení prý byly stále na pořadu dne. Jedna si stěžovala, že druhá má větší výstřih, druhá zase, že je méně vnadně nafilmovaná a že se to musí předělat atd. A zde žádný drsný zákon z roku 1880 na ně neplatil. Inu ženské. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Snímek natáčeli ve slavné mexické lokalitě Durango, kde vznikly klasické westerny jako El Topo (1970), či Pat Garrett a Billy the Kid (1973). Mnohé z filmových kulis, které tam byly postaveny za víc jak sto let filmování, tvůrci využívají dodnes. (imro)
  • Film se natáčel v okolí horského města Real De Catorce, ke kterému existuje pouze jediný přístup, a to přes tunel. Salma Hayek a Penélope Cruz mu daly přezdívku "město duchů". (lesumir)

Reklama

Reklama