Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (375)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo docela špatný. Od tvůrců byl možná dobrý tah obsadit do hlavních rolích této ,,kovbojky" 2 krásky, jakými Salma a Penelopé opravdu jsou. Bohužel jejich krása je to jediné, co nám v tomto filmu můžou nabídnout. Obě totiž své role absolutně nezvládají. Já vím, že se po nich v tomto filmu žádný převratný výkon očekávat nedá. I tak je to co předvedly velice žalostné. Steve Zahn je v pohodě přehraje a to se ani nemusí nijak snažit. Režie tohoto filmu taky velice špatná a selhává ve všech směrech. Tam kde se film snaží bejt vtipný, je většinou trapný. A tam, kde chtějí mít tvůrci úchvatné akční scény, mají akorát nepřehledný guláš (viz. přestřelka ve vlaku). Vcelku je to tedy dosti špatný film, který snad radši ani neměl vzniknout. Jediným pozitivem je snad jenom krása hlavních hrdinek a jedna scéna, ve které bych si to se Stevem Zahnem rád vyměnil :-) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Konečně film kde jsem po práci mohl vypnout, film má vyloženě špatný scénář. Ale vynahrazuje se to celkem dobrými gagy a hlavně herci. Cruz a Hayek považuju za neuvěřitelně sexy. A Zahna mám jako herce celkem rád. Humor se celkem trefil tam kam jsem chtěl, a finální zpomalovačka je dobrá. Za mě prostě dobrý i když to není žádný Hill, Spencer ani žádný Nero tak jsem jednoduše zpokojen, a to jsem byl původně k tomuhle skeptickej. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další produkt Luca Bessona, akorát škoda, že se na to použili špatní režiséři. Film samotný není zas až tak špatný, je trochu nudný, ale sem tam jsem se občas zasmál. Nejlepší byla asi postelová scéna, kde jsem se docela i bavil jinak film nepřináší nic nového. Konec je opravdu velmi šílený tak jak u takových to filmech bývá. Ale koukat se na to dá....když už ne na film tak na jeho představitelky :) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Po odvážných pistolnicích v sedlech se v sedlech objevují odvážné a sexy pistolnice. A tenhle film právě staví na svých dvou protagonistkách Penélope Cruz & Salma Hayek. Je to sice poněkud prvoplánové, ale přiznejme si, že žánr westernu je orientován více na pánské publikum, které bude tentokrát s radostí tipovat, která z hereček bude mít v příští scéně napěchovanější dekolt. A nějaká ta akce, romantika a případné pomrkávání po slavných žánrových zástupcích se taky najde. Scénář psal Luc Besson, a kdo jeho tvorbu trochu zná, tak si může být jistý, že nějaké velké ambice a revolučního zástupce žánru rozhodně očekávat nelze. Kdo však má skromnější cíle, může se celkem dobře pobavit. Dva režiséři na jeden film nikdy nedělají dobrotu, občas jsem měl pocit jako by se nedovedli dohodnout, co přesně chtějí točit. Oscilace mezi westernovou parodií a moderním akčním westernem nebyla až tak vyvážená. Ženský western tady zase dlouho nebude, tenhle nabízí v přijatelném poměru všechno, co od žánru očekáváte, a ještě nějaký ten vtípek navíc. A navrch dvě sličné herečky. A to není zrovna málo. 60% ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Teď už chápu, proč se kolegovi pshimimu tak moc zvedlo vodné a stočné:) Bohužel to byl jeden z hodně mála momentů, při kterých mě film bavil. Děj je průhlednější než břicho průměrného Somálce, předvídat lze s předstihem vše a netřeba ani věštící kouli. Jenom jakžtakž fungující trojice Cruz, Hayek, Zahn drží film nad jámou vedoucí do odpadních stok. Na jedno shlédnutí... maximálně... 35 miliónů dolarů(rozpočet)/10,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Quentin (Steve Zahn) používá a mluví o metodě dopadení pachatele pomocí identifikace otisků prstů, tzv. daktyloskopii, bezmála třicet let před jejím prvním použitím v roce 1877 v Indii. (Cheeker)
  • Sexy akční komedie za 35 milionů dolarů utržila například v Holandsku během úvodních dnů promítání v dvacet kinech 49 552 eur. (imro)

Reklama

Reklama