Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (375)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že někomu může stačit pohled na dvě hispánské krasotinky, které se během patnácti minut bez logického důvodu pětkrát vrhnou po jednom z mužských hrdinů ve snaze mu vytrhnout mandle jazykem a za stejnout dobu se stihnou třikrát poprat mezi sebou ve stylu zápasnic v bahně, ale pokud rádi při filmu udržujete mozek aspoň na poloviční výkon, Sexy Pistols není ten pravý film pro vás. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

U postelové scény se o mě pokoušely mdloby v dobrém slova smyslu. U zbytku v tom špatném. Po všech stránkách nedobrá záležitost, jejíž režiséři ani nezvládají základní přechody od jedné scény k druhé (stačí si povšimnout, jak často chybí uvozující záběr na celek při změně lokace). Hodně velký guláš korunovaný nevhodně digitalizovaným závěrem a křečovitým nášlapem k druhému dílu. Jen jsem zvědav, co na ty krasotinky poví peněženky zámořských diváků. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek a Penélope Cruz jsou krásné ženy. A to je vlastně všechno, co pro sledování filmu "Sexy Pistols" potřebujeme vědět. Nehraje se zde na nic jiného než na to, že se odhalují jejich vnady, ale pouze v takové formě, aby nebylo třeba cenzury. Povrchní film, který se snaží ukázat sílu žen v tom, že je zachycuje sexisticky čistě pro potěšení pánského publika. Nejedná se o silné hrdinky, které by si vysloužily kultovní status, prostě jen dvě holky, které se tak úplně nedostali na druhou stranu zákona. Steve Zahn jim jen tak přizvukuje, jeho v úvodu dokonalý vyšetřovatel se mění v ňoumu, který je stejně zajímavý jako poslední komparzista. Příběh se pak točí kolem toho, že dvě ženy se snaží dostat zlého muže, který zabil jejich otce, nebo se o to alespoň pokusil. Čím více se ze stopáže ukrajuje, tím méně zajímavé jsou i záběry na dámské výstřihy, kterých stejně ubývá. Obě ženy jsou natolik hodnocené herečky, že ňadra neodhalí úplně zbytečně, pokud to pro roli nemá smysl, a tady by to opravdu smysl nemělo. I když pravda, pro některé by se jednalo o jediný důvod, proč se na film skutečně podívat. Marně se snažím vymyslet, čím by vás ještě film mohl dostat, ale všechno je příliš prvoplánové, takže se smiřte s tím, že je to podívaná, kterou si nejlépe užijete v televizi, když máte doma návštěvu a film si promítáte jenom na pozadí a stejně ho nikdo pořádně nevnímá, dokud někdo nevykřikne větu jako "Hele, ta má ale dudy." Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/10/zitra-nehrajeme-lovci-dinosauru.html ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nejsem dostatečně zanícená feministka ani dostatečně nadržená lesba, aby mě tenhle kvaziwestern s dvojicí vnadných krasavic naplnil uspokojením. Na komedii je to málo vtipné, na akci moc babské a celkově dost laciné a hloupé. Co pochválit? Hmm... hmmmmm... po hodně náročném pracovním týdnu to lze přežít - při sníženém zvuku využít i jako účinné uspávadlo. Podruhé vážně ne-e, neděkuji. 39% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo docela špatný. Od tvůrců byl možná dobrý tah obsadit do hlavních rolích této ,,kovbojky" 2 krásky, jakými Salma a Penelopé opravdu jsou. Bohužel jejich krása je to jediné, co nám v tomto filmu můžou nabídnout. Obě totiž své role absolutně nezvládají. Já vím, že se po nich v tomto filmu žádný převratný výkon očekávat nedá. I tak je to co předvedly velice žalostné. Steve Zahn je v pohodě přehraje a to se ani nemusí nijak snažit. Režie tohoto filmu taky velice špatná a selhává ve všech směrech. Tam kde se film snaží bejt vtipný, je většinou trapný. A tam, kde chtějí mít tvůrci úchvatné akční scény, mají akorát nepřehledný guláš (viz. přestřelka ve vlaku). Vcelku je to tedy dosti špatný film, který snad radši ani neměl vzniknout. Jediným pozitivem je snad jenom krása hlavních hrdinek a jedna scéna, ve které bych si to se Stevem Zahnem rád vyměnil :-) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Příběh filmu je zasazen do roku 1848. Když se Sara (Salma Hayek) snaží vyloupit banku, brouká si melodii "An Den Schonen Blauen Donau". Tuto skladbu zkomponoval Johan Strauss v roce 1867, tedy téměř o dvacet let později. (Cheeker)
  • Norští režiséři Joachim Ronning a Espen Sandberg mají za sebou minimálně 300 reklam pro mnohé prestižní značky a Sexy Pistols je jejich celovečerní debut. (imro)

Reklama

Reklama