Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (10)

  • Původně měl mít film premiéru ke konci roku 2005, která se musela odložit na začátek roku 2006. Nakonec to ani tehdy nevyšlo a film spatřil světlo světa až v září 2006. (KucC)
  • Film se natáčel v okolí horského města Real De Catorce, ke kterému existuje pouze jediný přístup, a to přes tunel. Salma Hayek a Penélope Cruz mu daly přezdívku "město duchů". (lesumir)
  • Norští režiséři Joachim Ronning a Espen Sandberg mají za sebou minimálně 300 reklam pro mnohé prestižní značky a Sexy Pistols je jejich celovečerní debut. (imro)
  • Snímek natáčeli ve slavné mexické lokalitě Durango, kde vznikly klasické westerny jako El Topo (1970), či Pat Garrett a Billy the Kid (1973). Mnohé z filmových kulis, které tam byly postaveny za víc jak sto let filmování, tvůrci využívají dodnes. (imro)
  • Penélope Cruz a Salma Hayek téměř zemřely během cesty na plac, neboť letadlu, kterým cestovaly, došel benzín a začalo rychle ztrácet výšku. Nakonec se jim podařilo šťastně přistát. (imro)
  • Sexy akční komedie za 35 milionů dolarů utržila například v Holandsku během úvodních dnů promítání v dvacet kinech 49 552 eur. (imro)

Reklama

Reklama