Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letním táboře Camp Walden se kurážná jedenáctiletá Hallie, která žije se svým otcem v Kalifornii, setká se stejně starou elegantní Annie, žijící s matkou v Londýně. Střetnou se v šermířském souboji, a když si po jeho skončení sundají přilby, zjistí, že jsou si k nerozeznání podobné. Zatímco v šermu byla úspěšnější Annie, Hallie zvítězí v partii pokeru. Přes vzájemnou nevraživost se dívky dají do řeči o svých rodičích a překvapeně zjistí, že jsou ve skutečnosti dvojčata. A když jim dojde, že ani jeden z rodičů si po rozvodu nenašel nového partnera, řeknou si dívky, že dají otce a matku opět dohromady. A protože každá z nich by ráda poznala druhého z rodičů, rozhodnou se začít tím, že si při odjezdu z tábora vymění místo. Zatímco Hallie se vydává do Anglie jako Annie, její sestra se vydává za otcem do Kalifornie. Obě dívky jsou svými nově objevenými rodiči nadšené. Jenže zatímco dojatá Hallie se seznamuje s dědečkem a matkou, představí otec Annie svou snoubenku, nafoukanou vydavatelku Meredith, které jde zjevně jen o Nickův majetek. Když dívka zjistí, že svatba se má konat už za čtrnáct dní, volá Hallie do Anglie. (TV Nova)

(více)

Recenze (326)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Asi poslední film ve kterém Lohanka nebyla nemožná, ale dokonce se na to dalo i dívat. Projednou jako rodinný filmy celkem slušné. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Pohodová rodinná komedie se špetkou romantiky. A zároveň vzpomínka na dobu, kdy byla Lindsay Lohan ještě roztomilou holčičkou. 4* ()

golfoxovox1 

všechny recenze uživatele

Past na rodiče jsem měl rád jako děcko a asi ji mám rád dodnes. Je to pohádka s jasně danými charaktery a hned na začátku filmu je jasné, jak skončí, přesto z něj čiší lidskost a znázornění pohody a ideálu rodiny jako takové. Navíc to má spád, hlavní představitelka se v dvojroli Annie a Hell vyřádila a z hlediska vtipu notně přispívá Meredith. K Disneymu podobné dějové linie prostě patří a je dobře, že existují, obzvlášť pro děti. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Zatraceně výborná rodinná komedie, která dokáže rozesmát jak malé dítko, tak jeho dospěláckými problémy zamindrákovaného rodiče. A to ve stejnou chvíli. Pryč s lacinými fórky typu "Annie šlápne na slupku od banánu, uklouzne a spadne"! - no dobře, jednou to tam Nancy Meyers nacpala, ale to si určitě u Disneyho dávají jako součást smlouvy... o) Většina komických situací vyplývá z běžného rodinného života nebo již ze samotného ústředního motivu filmu - tedy záměny dvojčat. Lindsay Lohan je malý ďablík, kterého mít doma ve dvojím provedení musí být peklo, ale v tomhle filmu je dokonalá. Stejně jako sympatický otec Dennis Quaid. Strávit dvě hodiny u rodinného filmu jsem považoval za věc zcela nemožnou, ale časy se mění... [únor 2007] ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem poprvé viděla Lindsay Lohan. Annie a Hallie jsou dvojčata, ale ani jedna neměla o té druhé tušení. Shodou šťastných okolností se setkají na letním táboře. Po řadě drobých rozporů se spolu skamarádí. Rozhodnou se, že se vymění. Holky vymyslí geniální plán. Annie odjede ke svému otci, kterého nikdy neviděla a Hallie odjede do Anglie ke své mamince, kterou také nikdy nepoznala. Chtějí dát své rodiče zase dohromady, aby byli zase jedna rodina. Lindsay je tady skvostná. Úžasná dětská dvojrole, která nemá chybu a je dokonalá. Nemám filmu co vytknout. Vždycky se na něj ráda dívám. I když už malá Lohanová nám trošku vyrostla. Film doporučuji všem, kteří chtějí stravit čas se skvělou rodinnou komedií. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Etalon rodinné komedie. Milý příběh, nenucené vtípky, nepodlézaví herci a hlavně vynikající Lindsay Lohan v hlavní roli. Zábavná a příjemná komedie, která baví, odsýpá a ani náhodnou nenudí a neuráží. ()

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Zpočátku film funguje jako opravdu zábavná komedie ( prázdninový tábor) s přibývajícím časem se však film stává čím dál více předvídatelnější a hlavně nevtipný a pouze romantický a nudný. Postavy se dělí na štastné a na ty které štastné budou. Konec je neustále oddalován - díky bohu za zábavný výlet do přírody, kde je konečně "odstraněna" i hlavní záporačka. No a hlavně tu hraje mladičká Lindsay !!! ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Není to příliš přesládlé, ale naopak dobře napsané. Možná až příliš dlouhé, přesto zábavné. Lindsay Lohan je zde vážně skvělá a zaslouží si uznání. Má jiskru, jako celý film. Fajn romantická oddechovka. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z mojich najobľúbenejších filmov. Lindsay a jej ryšavé vlasy. A scéna s prepichovaním uší je môj top. Toto bola tuším jej prvá veľká rola a najlepší herecký výkon v živote. Aká škoda, keď herečka dosiahne svoj vrchol hneď na začiatku a potom už len upadá. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, na který se v televizi vždycky ráda podívám. Spoustu scén už znám nazpaměť, u těch táborových se výborně bavím, u prvního setkání s rodiči se zase dojímám. Bez debat nejlepší věc s Lindsay a synonymum skutečné zábavy pro celou rodinu. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Když jsem byla malá, strašně se mi líbila kniha Luisa a Lotka. Je to o úplně tom samém, takže film se knížkou asi inspiroval, i když samozřejmě zde museli přihodit pár věcí a něco naopak škrtnout, aby byl film pro lidi více atraktivní. Někdy vtipný, jindy i dojemný... Takový pohodový, vidět ho už nemusím, ale není rozhodně špatný! ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Taková dětská klasika, která zahrnovala akci a zábavu. Milovala jsem ji jako dítě, miluji ji i teď. Lindsay už v tak nízkém věku předvedla parádní výkon. Škoda, že její sláva pohasla s nástupem drog a alkoholu. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Mám sto chutí dát sem tu pátou hvězdu za to, že tam Lindsay ještě nesmažila. Jinak jako malej jsem ten film viděl milionkrát a jako velkej se na něj klidně někdy znovu podívám. ()

balba 

všechny recenze uživatele

Výborná Hayley Mills ve dvojroli děvčátek.Dobrý humor a mnoho vtipných scén.Nestárnoucí komedie pro celou rodinu. ()

Související novinky

Natasha Richardson podlehla zranění

Natasha Richardson podlehla zranění

19.03.2009

...které utrpěla v pondělí během lekce lyžování na začátečnickém svahu v Kanadě. Ačkoli krátce po pádu tvrdila, že je v pořádku, pracovníci lyžařského střediska naléhali, aby navštívila lékaře.… (více)

Reklama

Reklama