Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letním táboře Camp Walden se kurážná jedenáctiletá Hallie, která žije se svým otcem v Kalifornii, setká se stejně starou elegantní Annie, žijící s matkou v Londýně. Střetnou se v šermířském souboji, a když si po jeho skončení sundají přilby, zjistí, že jsou si k nerozeznání podobné. Zatímco v šermu byla úspěšnější Annie, Hallie zvítězí v partii pokeru. Přes vzájemnou nevraživost se dívky dají do řeči o svých rodičích a překvapeně zjistí, že jsou ve skutečnosti dvojčata. A když jim dojde, že ani jeden z rodičů si po rozvodu nenašel nového partnera, řeknou si dívky, že dají otce a matku opět dohromady. A protože každá z nich by ráda poznala druhého z rodičů, rozhodnou se začít tím, že si při odjezdu z tábora vymění místo. Zatímco Hallie se vydává do Anglie jako Annie, její sestra se vydává za otcem do Kalifornie. Obě dívky jsou svými nově objevenými rodiči nadšené. Jenže zatímco dojatá Hallie se seznamuje s dědečkem a matkou, představí otec Annie svou snoubenku, nafoukanou vydavatelku Meredith, které jde zjevně jen o Nickův majetek. Když dívka zjistí, že svatba se má konat už za čtrnáct dní, volá Hallie do Anglie. (TV Nova)

(více)

Recenze (326)

Rokle 

všechny recenze uživatele

Vždy když si vzpomenu na Past na rodiče tak je mi smutno a líto jak tehdy nadějná a úžasná Lindsay Lohan dopadla. Legrační dětský film, který jsem si okamžitě zamiloval. ()

Clu 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát tři, protože je to celkem neškodné. V paralelním vesmíru, kde bych plýtval čtyřhvězdičkovým hodnocením bych uvažoval i o této možnosti, protože to má příjemnou atmosféru, dobré triky a dá se smát tomu, jak se to mělce snaží být vtipné. Ale když vidím, jak jak je zde ten film nadhodnocený, nemohu jinak. ()

oli009 

všechny recenze uživatele

Jó to byly časy, když byla ještě Lindsay malá zrzavá rozverná a roztomilá holka, která ještě nebyla závislá na drogách a hlavně alkoholu. To byl svět ještě v pořádku, všechno bylo tak nějak hezčí, lepší, věci byly levnější a vlastně vůbec jsme se všichni měli moc fajn... Ne kecám, ale přesně tyhle pocity film evokuje a navíc je to v určitých chvílích vážně slušná zábava, takže za mě jasných 5*. Film do nepohody, co ze všech starostí najednou udělá úplný prkotiny. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele

Rodinný masterpiece, Malá Lindsey Lohan v dvojroli roztomilých, avšak lišácky prohnaných sester naprosto dokonalá a svým přirozeným charismatem táhne tento film. O to víc mě mrzí, jaký temný obrat její život i kariéry nabraly, jelikož po tomto filmu jí Hollywood ležel u nohou. Navíc pro Denise Quaida mám už taky slabost, nikdy nezklame :) 95% ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Milý rodinný film, ze kterého by se dalo vytěžit mnohem víc - hlavně co se týče vtipu. Je to fajn, ale moc zábavy si u toho neužijete.... 7/10 ()

EllinkaD 

všechny recenze uživatele

Knížka je krásná a film (podle mě) velmi povedený. Lindsay Lohan hrála skvěle - opravdu skvěle a ještě k tomu dvojroli - pro mě to to byla zatím její nejlepší role. Na film jsem se dívala včera - jako na nostalgickou vzpomínku na Natashu Richardson (RIP) - a musím se přiznat, že jsem brečela ... ale nestydím se za to :o) Prostě milý, rodinný film, který rozhodně nepokazí náladu spíš naopak). ()

muskcz 

všechny recenze uživatele

Báječná pohádka, které tímto odpouštím všechna ta hollywoodská klišé, nereálně jednající a přehrávající dítě (děti) v hlavní roli. Lindsay Lohan do své herecké kariéry skočila opravdu odvážně a nezapomenutelně. :-) ()

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná teen komedie. Nemá ten klasický stupidní progress jako téměř všechny podobné filmy. Pohodová odpočinkovka, která je trochu i na zamyšlení. ()

VerenaLord 

všechny recenze uživatele

Klasický rodinný americký film, nelze na něm nic zkazit, ale ani vylepšit. Prostě průměrná zábava, s jednoduchou zápletkou a jednoduchým rozuzlením. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Začátek je pojatej vyloženě dětsky a dospělejšího diváka nemá moc příležitostí zaujmout. Když se holky vyměněj, rozjíždí se obstojná taškařice a podivaná "pro celou rodinu". Závěr potom patří čistý romantice, která zase nebude mít co říct dětskýmu publiku. Všechno je umocněný zbytečně dlouhou stopáží, která v jistejch chvílích spolehlivě znudí dospěláka a co potom neposedný dítě? Takže pro koho pani režísérka vlastně Past na rodiče točila? Ale co naplat, i přes popsaný nezanedbatelný neduhy je film pořád lepší žánrovou podivanou. Vyloženě trapnejch situací moc neni a střízlivá i "čistá" Lindsay Lohan hraje dobře, stejně jako její rodiče, tři silnější hvězdy. ()

fraktal 

všechny recenze uživatele

Kdo coby dítě nehltal Luisu a Lotku (německá kniha z 1949 roku), nechť odečte jednu * z mého hodnocení (a kdo nemusí Lindsay Lohan coby rozkošné děvčátko pak druhou). ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trapnou, přeceňovanou, nevtipnou, kultovní komedii, ale nakonec to bylo dobrý. Mělo to hodně klišé, ale vůbec mi tu nevadily a často by to bez nich ani nešlo. Poměrně dost jsem se zasmál. Nejlepší část byla v kempu, a pak taky byla hodně dobrá část u stanování, ale prostředek filmu, kdy jsou už vyměněné byl popravdě celkem nudný (zvlášť dění v hotelu) a to jsem čekal, že z toho film bude ždímat mnohem víc. To bylo na filmu největší mínus. Máma mi přišla trošku při některých momentech jako kráva. Něco chce, a pak to zase odmítá. Lindsay Lohan tu roli zvládla výborně! Horší 4⭐ hvězdy. Vyhodnocení: Bylo hezké sledovat Lindsay Lohan jako malou 😊 ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Dennis Quaid a Natasha Richardson jsou krásnej pár, hezky jim to jiskří. Na tenhle film se jednou za čas ráda podívám. Jo, Lindsay Lohan bývávala roztomilá... ()

BačaXXX 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem videl tak 5x a to pokazde v autobuse.Takze toto je pro me autobusovy film.Vzdy si ho vyberu znova.Ale doma na plazme bych se vahal zdali po nem sahnout. ()

artuš 

všechny recenze uživatele

Úžasná komedie o tom jak dostat rozvedené rodiče zase k sobě. Nejzábavnější scény jsou ty v tom hotelu a potom jak jedou na to stanování. ()

Související novinky

Natasha Richardson podlehla zranění

Natasha Richardson podlehla zranění

19.03.2009

...které utrpěla v pondělí během lekce lyžování na začátečnickém svahu v Kanadě. Ačkoli krátce po pádu tvrdila, že je v pořádku, pracovníci lyžařského střediska naléhali, aby navštívila lékaře.… (více)

Reklama

Reklama