Reklama

Reklama

Roger Waters: In the Flesh Live

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2000, 170 min

Hrají:

Roger Waters

Záznam z koncertu, který byl součástí předlouhého turné po celém světě. Ve více jak dvou a půl hodinách Roger v doprovodu dalších hudebníků zahraje nestárnoucí hity z dob, kdy byl v Pink Floyd, nechybí ani některé nejznámější písně z jeho sólové kariéry. (Rondon)

Recenze (16)

rawen 

všechny recenze uživatele

Náááádherný koncert - pro fanoušky PF naprostá nutnost. Všechno tam krásně sedí, zvuk je téměř dokonalý (nelíbila se mi jen verze Wish you were here, byla taková unylejší) - koncert skvěle graduje a obsahuje jak největší hity Pink Floyd, tak i to nejlepší z Watersovy sólové dráhy (hlavně z Amused to death). Pro mě nejlepší koncert, který jsem kdy viděl. 9/10 ()

Vali007 

všechny recenze uživatele

Ať hrají členové Pink Floyd spolu, nebo každý sólově, jedna věc je jistá: o pořádnou dávku vynikající hudby a skvělého představení není nikdy nouze. Toto DVD je záznamem amerického koncertního turné In the Flesh Rogera Waterse, který poté v roce 2002 zavítal také do Prahy. Jelikož jsem na tomto koncertu byl, musím říct, že se jedná o jedno a to samé představení, takže poté co jsem přišel z "živého" Waterse jsem si mohl hned pustit stejný koncert jen tak na zopáčku ještě jednou(vlastně už asi tak 100x) znovu:) ()

Reklama

Isobell 

všechny recenze uživatele

"In the Flesh Live" (recorded in the Rose Garden Arena in Portland, Oregon). Uzasny zaznam koncertu na DVD!!! Nasledoval World Tour 2002, kdy Roger Waters v pondeli 10.6.2002 predvedel genialni tvorbu PF i svou na koncerte, take v Praze. V naplnene (tehdy) Paegas Arene byla atmosfera uzasna, jedinecna... vsemi smysly jsme nasavali co se odehravalo kolem nas, Rogera Waterse, vynikajici zvuk, obrazy projekce... vstrebavali vse hluboko pod kuzi... nadherny a emotivni "Amused to Death", pri famozni a precizne zahrane "Comfortably Numb" neslo nevzpomenout na Davida Gilmoura... jeste dlouho potom mi behal mraz po zadech. Na uplny zaver jsme slyseli (oproti DVD) Flickering Flame... nezbyvalo, nez se tesit na priste, az uvidime a uslysime RW znovu. To se podarilo 13.4.2007...ale o tom az jindy a jinde ;) ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Úžasný, téměř 3 hodinový koncert, kde nám v první polovině Waters servíruje největší floydovské hity, hlavně z desek Dark Side Of The Moon, The Wall a Final Cut a potěší 17-minutová Dogs z alba Animals. Závěr koncertu se nese ve znamení Watersových sólových alb, hlavně Amused To Death. Trochu mi chyběla specifická nikým nenapodobitelná Gilmourova kytara, ale i tak byli všichni spoluhráči perfektní, hlavně doprovodné zpěvačky. Světelná show známá z Pink Floydích show se nekoná, ale pódium je zajímavě navržené a promítačky na plátno vkusně doplňují atmosféru jednotlivých skladeb. Pro mne osobně vrchol koncertu přichází v podobě úplně poslední písně Each Small Candle, která přináší intenzivní emotivní zážitek a je škoda, že se nevyskytuje na řádném albu. http://www.youtube.com/watch?v=x8pLTI3Y9WU ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Each small candle light a corner of the dark. Roger je Bůh. Asi nejlepší koncert kterej jsem kdy viděl. Nejlepší sklatby: Mother, Dogs, Wish You Were Here, Shine On You Crazy Diamond, Time, Perfect Sense, It's a Miracle, Amused to Death, Brain Damage, Eclipse, Each Small Candle a všechny ostatní ()

Zajímavosti (1)

  • Píseň "Each Small Candle" se neobjevila na žádném sólovém albu Rogera Waterse. Zpíval ji pouze na tomto koncertovém tourné. (Beckett51)

Reklama

Reklama