Reklama

Reklama

Na obří, luxusní lodi Poseidon se všichni pasažéři baví a oslavují příchod nového roku. Zcela odlišná je situace na můstku. Je slyšet dunění, a když se první důstojník zahledí do tmy, spatří gigantickou vlnu. Tsunami míří na bok lodi a námořníci se marně snaží loď otočit přídí k vlně. Je vyhlášen poplach, ale nic nemůže tragédii zabránit. Vlna naráží na bok lodi, zvedá ji a převrací kýlem vzhůru. Kapitán lodi všem přikáže, aby čekali ve velkém tanečním sále na příchod zachránců. Neposlechne ho profesionální karetní hráč Dylan Johns, rozhodnutý dostat se ven z vraku tubusem lodních šroubů. K němu se přidá sympatická svobodná matka Maggie Jamesová s osmiletým synkem Conorem, bývalý starosta New Yorku Robert Ramsey, hledající dceru Jennifer i jejího přítele Chrise, a stevard Valentin. Později se ke skupině připojí opilec Larry a černá pasažérka Elena... (TV Nova)

(více)

Soundtracky

Poseidon

Poseidon

Music From The Motion Picture


Vydal: Interscope Records

Rok: 2006

Země: USA

Formát: CD

Stopáž: 41:44

Tracklist
1. "Won't Let You Fall" - Fergie 04:36
2. "Bailamos" - Fergie 03:10
3. "Postales" - Federico Aubele 04:09
4. The Poseidon Klaus Badelt 03:18
5. The Wave Klaus Badelt 04:37
6. A Map And A Plan Klaus Badelt 02:29
7. Fire Dive Klaus Badelt 02:48
8. Claustrophobia Klaus Badelt 07:09
9. Drowning Klaus Badelt 03:04
10. Don't Look Down Klaus Badelt 03:43
11. Escape Klaus Badelt 02:41

Související novinky

Nový režisér pro Enderovu hru

Nový režisér pro Enderovu hru

22.09.2010

Jeden z nejslavnějších sci-fi románů z pera velmistra žánru Orsona Scotta Carda dlouho plánoval zfilmovat Wolfgang Petersen. Pak ale natočil propadák Poseidon (o plýtvání penězi během prací kolují… (více)

Ufoni si nedají pokoj

Ufoni si nedají pokoj

15.09.2007

Wolfgang Petersen byl několik let spojován s adaptací kultovního sci-fi románu Orsona Scotta Carda Enderova hra. Jenže všichni víme, jak to dopadlo s jeho posledním filmem Poseidon. Už po premiérovém… (více)

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama