Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

V prvním dílu devítidílného seriálu My holky z městečka se seznámíme s jeho třemi hrdinkami - Rendou, Jarkou a Luckou a jejich rodinami. Děvčatům se zdá, že je dospělí ve škole, v kroužku či doma neberou dost vážně a nedokážou je ocenit. Proč právě je přehlížejí, a třeba stejně staří kluci už si mohou dovolit mnohem víc? Na svá trápení si naše trio vymýšlí podivuhodné náplasti, kterými se obvykle ještě vše zkomplikuje. Asi jim nikdo nevysvětlí, že citové proměny patří k jejich věku. Nám divákům se nejspíš bude zdát, že si v Městečku někde na jižní Moravě užívají docela veselé a spokojené dětství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Mě tenkrát skoro nic ta moravština neříkala ale celkem se mi právě tady v tom seriálu líbila. Ale hlavně se mi líbila tuším že to byla Renda.? Ta dlouhovlasá blondýna.? Tak převážně kvůli ní jsem se nato tenkrát díval, protože se mi zdálo že tam nedostávala až zas tolik prostoru jako právě brunetka Lucka a nebo ta poslední-třetí na kluka ostříhaná ryšavá Jarka. Ale to mi bylo deset možná dvanáct? Seriál je spíš hodně průměrný, ale za díl "Zloděj" a "Rendin velký den" který byl asi nejlepší a za pěknou úvodní píseň ,,My tři holky z městečka" la,la, la...dávám i ta za pěkné 3*. Pěkná vzpomínka na mé bezstarostné dětství, kdy jsem nato čučel se ségrou. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Jediné zajímavé na tomhle seriálu byla ta "moravština". V televizi se s ní člověk moc nesetkal (snad jen "Slovácko sa nesúdí"), a když nemáte příbuzné na Moravě, tak to znělo pěkně exoticky. Jinak mně problémy tří holek opravdu moc neříkaly. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Příjemný seriál pro mládež o jedné moravské holčičí kapele. I dnes je zábavný a bez jakéhokoli problému koukatelný. P.S.: Představitelka zrzavé Jarky Eva Henychová je dnes charismatickou a skvělou folkovou písničkářkou. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jarka, Renda, Lucka.. jak jsem na ně mohl zapomenout? Sympaticky naivní seriál, který prostě oplýval (ostatně jako celá řada jiných té doby) takovou příjemnou bezstarostnou atmosférou.. trio kamarádek, které dospělí neberou příliš vážně, nabídne hned několik slušných dílů.. a skvělé herce ve vedlejších rolích!! ()

Ony 

všechny recenze uživatele

Místy sice zábavný, ale neskutečně protivný seriál. Tři rozjívená děvčata si neumějí najít lepší zábavu než někoho prudit. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Ano, průměrný seriál pro děti (které už dnes ovšem začínají šedivět), nic moc. Ale jako šohaj z jihovýchodní Moravy oceňuji alespoň částečnou autentičnost v nářečí a celkovém koloritu - to nebývá zvykem. A potom: nedávno jsem náhodně zhlédl jeden díl (poprvé od dětství) - jak ta jedna stopne auto a on je to nějaký zloděj, co chce ujet do Rakouska. Proč to říkám? Protože v tomto díle je nejdelší akční automobilová honička, jakou jsem kdy viděl !!! ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Hezký rodinný seriál o třech holkách, které mají tolik velkých "problémů" a se všemi se musí vypořádat. :) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál si pamatuju ze svých dětských (!) let. Jediné vzpomínky - krátkovlasá Renda (ta se mi pochopitelně líbila nejvíc), cimbálovka a moravština. Zhlédnuto v roce 2018 komplet. Kromě moc milé vzpomínky si po patnácti letech života v Brně můžu konečně naplno vychutnat ten regionální původ. Vlasta Janečková se toho fakt nebála. Je to dost špatně zahrané, některé dětské výkony jsou skutečně toporné k pohledání, ale vše je dovedně ukryto pod jihomoravskou bodrostí, kvalitním hereckým obsazením (Štěpánek, Konvalinková, Kostka, Beneš, Zindulka, Vlach) a jakýmsi geniem loci, je hodně znát, že se natáčelo za Pálavou, v Mikulově a okolí. Objektivně ale, nejpohlednější byla jasně Lucka (Ivana Hušková), zajímalo by mě, jak vypadá dospělá (na fdb jsou dvě fotky). Vydra jako zloděj aut pokoušející se prorazit státní hranici na jih :) ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Beanovi, i mně se tenkrát, když to dávali poprvé dost líbila Lucka, neb jsem byl tak o rok o dva starší než hlavní hrdinky. Z čiré nostalgie za tři. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Příjemný a pohodový seriál o holkách z moravského městečka, které zažívají různé veselé i trapné příhody. A do toho muzika, kterou složil Petr Ulrych. Holky navíc mne jako teengera tehdy přitahovaly, ostatně Eva Henychová se nakonec i zpěvačkou stala a vypadá pořád krásně. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

průměrný seriál plný syntetického veselí, z éry kdy k sehnání bylo absolutně všechno a přesto všichni nosili ty samý hadry, z časů kdy kriminálníkům se říkalo rošťáci a frajer byla ještě nadávka, z doby kdy pedofil byl člověk, co si čistil boty vo cizí rohožky, ÚV filtr povinnou výbavou a sluneční brýle jenom roztmilou hračkou ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Celkem pěkné, příjemné. Seriál dokázal pobavit. Holky prožívaly různé příhody, které diváky "připoutaly" k sedadlům. Chtěl bych reprízu. Zrovna budou letní prázdniny, doufám že se tak stane. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ty holky byly pěkný čísla. I po letech se ráda podívám na reprízu, protože je to jeden z mnoha seriálů, na kterých jsem vyrostla. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Slovácko sa nesúdí to byla stará slovácká mluva, ale tady to byla originálni Jihomoravština z oblasti vinic a sklípků. Takový krajový dialekt moc v televizi nezazníval :-) Jinak průměrný dětský seriál. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Holky jsou děsně uječené a jejich "dobrodružství" velice nezajímavá, ale hezké prostředí jižní Moravy činí z tohoto seriálu "koukatelnou" oddychovku. Příjemné je také obsazení "dospěláckých" rolí. Poměrně povedená alternativa na spoustu chlapeckých seriálů. Trocha emancipace na na našich obrazovkách neuškodí :-) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No poměrně nudný seriál,sice se na to občas podívám ,když to běží v tv. Ale nic moc to teda není. Dívčí kapela ,která vezme za čtvrtého člena kluka a tak mu nezbyde než se přestrojit za holku až ho pak začne náký chlápek balit. No co k tomu říci ,prostě slabé. Nejvíc mě lezla na nervi ta zrzka či kdo to byl. ()

Reklama

Reklama