Reklama

Reklama

Brněnský masakr zubařskou vrtačkou

(amatérský film)
všechny plakáty
Komedie / Horor / Krátkometrážní
Česko, 2004, 8 min

Režie:

Michal Hrabí

Hrají:

Michal Hrabí

Obsahy(1)

Hororový snímek s lehkým komediálním nádechem odhaluje, jak říká tvůrce, skutečné praktiky některých členů stomatologické komory s nimiž se můžete u nás setkat. A proto, jak uvádí upozornění uprostřed filmu, vybírejte pečlivě svého stomatologa - může na tom záviset Váš život. (in4mator)

Recenze (72)

Matty 

všechny recenze uživatele

Zubaři jsou sadisti - pravda, o které ví i tvůrci této poněkud slaboduché taškařice, která nicméně pobaví a některé bojácnější jedince nadto přiměje ke svědomitější dentální očistě. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Slušná anekdota natiahnutá na taký akurátny čas, aby nezačala nudiť, aj keď v BUD BINDY to bolo lepšie. Vzhľad je amatérsky, takže radšej siahnite po osvedčenom BOL SOM MLADISTVÝM INTELEKTUÁLOM. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No pokud se nekdo chysta jit k zubari, at se rozhodne na tohle nediva. I kdyz to je amaterskej filmecek, tak je skutecne docela profesionalne odveden, za coz hlavne muzou vdecit kamere, ktera je uz od uvodnich titulku hodne dobra. A souhlas s ostatnima, nej scena je prichod ty pekny sestricky, jen mohla ukazat vic. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Co více od těch pěti minut očekávat... překvapivě mi to nepřišlo trapné, což je u českého pokusu o horor samo o sobě vítězství:) ()

zputnik 

všechny recenze uživatele

Tak tenhlencten film pravděpodobně rozdělí diváckou obec přesně na 2 poloviny: 1. skupina už v životě nevleze do zubní ordinace, 2. grupa tam z ryze preventivních důvodů naběhne hned zítra z rána. :o) Osobně nevím, co na tenhle kraťásek říct. Mě osobně dostal - pochychtával jsem se během všech 8 minut. Stejně tak mě překvapil svou (na amatérské poměry) vysokou úrovní. Navíc: fragment s ryze Lynchovským skřítkem podbarvený "badalamentinovskou smyčkou" je nebetyčně cool. Shrnuto a podtrženo: Doporučuje nejen 9 z 10 stomatologů, ale i má lehce zvrácenější část osobnosti. Mimochodem: Vybírejte pečlivě svého stomatologa! Může na tom záviset Váš život! :o) Co naplat, stahujte, koukejte, bavte se... já si jdu umýt zuby. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Formálně snaživý, ale přesto amatérsky vyhlížející kraťásek nakonec dojíždí na trapně dětinský humor. BzzzzzZZZzzzZzzz.... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak potencial to melo slusnej jenom skoda ze to chvilema pusobi tak amatersky ze to vypada jako hodne velka komedie ale na druhou stranu to je zase docela slusne absurdni ulet a pobavil jsem se solidne tak proc to zbytecne pranyrovat svuj ucel to splnilo ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem poněkud větší masakr. Zvuk vrtačky sice děsí, ale to je asi tak vše. Když si člověk vzpomene na oba díly Dentisty, co vše se dá zažít na zubařském křesle..., tohle moc nápadů nemělo. A když už byl pokus o nějaké gore, pak byl nedotažený - takový Fulci (Pastor Thomas) to s vrtačkou jinak uměl, a dokonce i D´Amato v Rosso sangue předvedl krásnou vrtací sekvenci. Přitom stačilo tak málo, třeba jen malý rudý vodotrysk, ale toho se dočkáte ve Čtyři vraždy stačí, drahoušku, nikoliv zde. Název je tedy poněkud zavádějící...a tak bylo pěkně nakročeno! ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Pěkný kraťas. Lynchovský trpaslík, krásná a tajmená sestřička (mohla se ještě trochu poodhalit) a závěr jak má být. 70% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla docela prdel a zároveň to bylo i dost drsný. Kdo by taky měl rád zvuk zubní vrtačky? Jako amatérský pokus o krátkometrážní film musím hodnotit co možná nejvýše. Nechyběl tomu humor ani náboj. Děj je taky docela fajn a několik svěžích zvratů se taky najde. Taková pohodovka, která spíš pobaví, ale z tý vrtačky mě nebylo moc dobře. PS: Livingdead je hroznej tydýt, k jeho komentáři bych jen dodal: Co bys chtěl? 3D efekty, orchestrální hudbu a Brangelinu? ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Já se nebojím tmy, ani čertů, ani vysvědčení s průměrem menším než je na pětadvacet ran opancéřovaným bičíkem, já se bojím...zubařů, zubařek, zubarčat, a dokonce důchodových zubařů. A jejich náčiní, které by mohlo být spolehlivě využíváno jako náčiní práva útrpného třeba v Piombi. Aspoň já, když slyším zvuk zubařské vrtačky, tak vzpomínám, komu jsem kdy ublížil, v duchu prosím o odpuštění a smiřuju se, že za několik dlouhých okamžiků odejdu jiný, než jsem vešel. A tenhle film není dobrý, protože ke zdejšímu zubaři bych šel mnohem radši než ke klasickému. Nakdy se můžu objednat? Potřebuju vytrhnout zub moudrosti. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Slušný kraťas s dobrými filmařskými nápady. Zajímavé je, že film o filmu je delší než samotný snímek. :-) ()

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Tato krátká scénka je absolutně o ničem, vytvořit pár sadistických kousků na zubařském křesle zvládne každý ve svých představách a i tam možná budou mít větší poentu... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně slušnej malej amatérskej film z Česka. Hrabí hrdne absurdnost do extrémů a je vidět že ten člověk má talent. Nekoukal tenhle člověk moc na Dentistu? Hrabí talent má nebo to byla aspon výborná náhoda. Jen škoda že už nic nenatočil. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Ale jooo, na český poměry dobrej mikrohoror. Kdysi jsem míval podobnou zubařku, to byl děs, kdoví co se s ní potom stalo... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

No na to, že jde o čistě amatérský pokus, mě to bavilo. Možná by to chtělo příště víc krve a možná zvolit drásavější hudbu, na druhou stranu, co je horší než zvuk zubní vrtačky? 70% ()

Reklama

Reklama