Reklama

Reklama

'Star Wars': A Musical Journey

(TV film)
všechny plakáty
Hudební
USA, 2005, 71 min

Režie:

Tippy Bushkin

Hrají:

Ian McDiarmid

Obsahy(1)

Disk "STAR WARS": A MUSICAL JOURNEY byl vydán spolu se soundtrackem k třetí a zároveň poslední epizodě mýtické ságy, která se odehrála kdysi dávno v jedné předaleké galaxii. Za znění hudby legendárního skladatele Johna Williamse si připomeneme nejdůležitější momenty, které utvářely příběh všech šesti epizod. DVD je rozděleno do 16ti rámcových kapitol, kde hudbu doprovází vybrané dialogy z filmů a každá je uvedena předmluvou herce Iana McDiarmida (kancléř Palpatine)

Tracklist: A Long Time Ago ("20th Century Fox Fanfare", "Star Wars Main Title"), Dark Forces Conspire ("Duel Of The Fates"), A Hero Rises ("Anakin's Theme"), A Fateful Love ("Across The Stars"), A Hero Falls ("Battle Of The Heroes"), An Empire is Foreged ("The Imperial March"), A Planet That Is Farthest From ("The Dune Sea Of Tatooine", "Jawa Sandcrawler"), An Unlikely Alliance ("Binary Sunset", "Cantina Band"), A Defender Emerges ("Princess Leia's Theme"), A Daring Rescue ("Ben's Death / Tie Fighter Attack"), A Jedi Is Trained ("Yoda's Theme"), A Narrow Escape ("The Asteroid Field"), A Bond Unbroken ("Luke And Leia"), A Sanctuary Moon ("The Forest Battle"), A Life Redeemed ("Light Of The Force"), A New Day Dawns ("Throne Room / Finale"). (3DD!3)

(více)

Recenze (17)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný bonus OST Epizody III v podobě DVD plného klipů. Koláž záběru ze všech možných dílů sice v některých momentech působí dojmem horké jehly, čemuž bych se ani nedivil, ale kvalitní audio ve spojení s geniálním Williamsem v konečné sumarizaci přebije skoro vše. Škoda jen, že dialogy jsou ve všech hudebních pasážích napevno a proto se poslech nedá nazvat plnohodnotným. I když je možné, že si na to posluchači po čase zvyknou, tak nevidím důvod přistupovat v tomhle byznysu ke kompromisům. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Výborné shrnutí Wiliamsovi tvorby skrz celou ságu, který z již tak vynikajícího soundtracku dělá nezapomenutelný zážitek a povinný nákup pro fanouška. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Když jsem si kdysi koupil soundtrack k Epizodě III, ještě jsem neměl DVD přehrávač a tak mi tenhle bonusový disk byl k ničemu a postupem času jsem na něj úplně zapomněl. Hrůza! Naštěstí ale ne stoprocentní, protože letos jsem si vzpomněl. Sedmdesát minut poskládaných z těch nejhlavnějších motivů doprovází pěkně sestříhané klipy ze všech šesti epizod (to znamená, že klip k Duel Of The Fates se liší od toho, který vznikl čistě pro Epizodu I a v němž byl vidět i John Williams v akci), vše prokládají s mírou použité dialogy, které neruší (a koho ano, ten ať si pustí samostatné soundtracky, že). Jen Ian McDiarmid mi tam připadal trochu navíc... Naštěstí je ale v menu možnost jeho úvody vypnout. ()

Darneth 

všechny recenze uživatele

Hudební bonusová lahůdka k soundtracku Revenge of the Sith, která potěšila každého fanouška SW na plné čáře! Mám ráda takováto malá překvapení v plastové krabičce, geniální spestření ;-) Vzdouvám se pýchou, že i já jsem poblázněným majitelem už 4 roky....jaká to nostalgie.... ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Skvělý bonus ke skvělému soundtracku, ve kterém si najde každý svůj oblíbený hudební motiv proložený ukázkami z celé ságy Hvězdných válek. Pro fanouška je nutnost mít to doma! Dávám 95% ()

Eviator 

všechny recenze uživatele

Nejúžasnější hudba od Johna Williamse provázená Ian McDiarmidem (kancléřem Palpatinem) přes celou ságu geniálně vytvořených STAR WARS ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Nejlepší "Musical Journey" v mém životě. Melodie a scény, které znám navzpaměť od svého raného mládí ze šesti kultovních filmů v dokonalém spojení. Nemohl jsem se ubránit husí kůži, pro milovníky SW jasná povinnost, stejně tak pro milovníky dobré filmové hudby. ()

Elyon 

všechny recenze uživatele

May the force be with you...always. Viděla jsem pár videí na youtube a BOMBA! Ian a jeho mluvený doprovod je naprosto úžasný, má tak báječný a okouzlující hlas:). Prostě super. John William je génius a bez jeho nádherné hudby by Star wars vůbec neměly svoje kouzlo. Tohle je povinnost pro každého fanouška SW! 100%. http://www.youtube.com/watch?v=SUirUuPTTso ()

Sentinel 

všechny recenze uživatele

Hudba Johna Williamse je prokládána záběry ze všech 6 filmů plus komentářem Iana McDiarmida (Darth Sidious). V podstatě se tedy jedná o jeden velký trailer na celou ságu. Spíš doporučuji poslechnout samostatně soundtracky či rovnou zkouknout filmy. ()

Reklama

Reklama