Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Zemi přistávají mimozemšťané, kteří tu hledají heroin. Brzy zjistí, že nejsnadněji se dá sehnat z lidských mozkových feromonů, které vznikají během orgasmu. A tak začnou shánět modely na příležitostný sex. (Hans.)

Recenze (11)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mimozemský sexuálny junkies. Ak ste schopný vybočiť pri výbere filmov z cesty, naskytne sa vám lahôdka plná sexuálne asexuálnych scén, androgýnnych postáv, všemožne oslavovaných drog a ich vplyv na sex a sci-fi námet, ktorý nenájdete na každom kroku. ()

KlonyIlony 

všechny recenze uživatele

Toto je spíš film z prostředí newyorského polosvěta diskoték a světa modelingu, atmosférou trochu připomínající filmy Abela Ferrary, než skutečné scifi, mimozemský prvek je tu spíš jen definuje kontury, v nichž se odehrává dost pozemské, byť dekadentní drama. Hlavní hrdinka Margaret je zosobněním andorgynního ideálu krásy ovlivněného estetikou new wave a její kariéra modelky fotící pro avantgardní módní časopisy je dobře rozjetá, Margaret ale vnitřně tuší, že žije za jakousi maskou (několikrát je právě s tímto konfrontována), stejně jako ostatní příliš abiciózní modelové a modelky, a že všichni se utápí v drogách a nezřízeném hédonismu. Když ale Margaret zjistí, že po sexu s tí umírají muži, využije to k pomstě proti světu, ze kterého by ráda unikla a našla místo, ve kterém by našla celistvost. Svého času dost úspěšný indie-film, který si zaslouží status "kultovky". ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodne neni podivana pro kazdeho. Kyselinou nasakla glam-androgynni ranne osmdesatkova sci-fi, odehravajici se ve svete modelingu. :D ()

zencitizen 

všechny recenze uživatele

Pro všechny kdo milují osmdesátky a mají rádi krásné, ztracené i lehce zvrácené oslnivé umělkyně-holky s uvolněnými mravy, které ale bohužel špatně skončí. ()

Reklama

Reklama