Reklama

Reklama

Zachraňte myšáka

  • Česko Zoubky nad zlato (více)

Obsahy(1)

Když dítěti vypadne zub, má ho dát pod polštář. Potom v noci, když všichni usnou, přijde myšák Pérez, zub si vezme a nechá za něj pod polštářem penízek. Holčička Lucía, která si vyrazila zub, to tedy udělá, ale ráno žádný penízek nenajde. Myšáka totiž při jeho noční výpravě unesl jeden zloduch. Lucía tuší, že se něco stalo a rozhodne se vypátrat co. Na pomoc si vezme svého kamaráda Ramira. Společně Péreze najdou, ale tím jejich úkol ještě nekončí. Všichni tři musí zjistit, kdo chtěl Pérezovi ublížit a co má za lubem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V USA chodí ku ďeťom dobrá zubná víla a v chudobnej Argentíne je to prašivý myšiak Pérez. V noci sa prikradne do izby, z pod vankúša zoberie zub a nechá tam mincu. Z vypadnutých mliečných zubov potom vyrábajú ostatné myši perly. Hrozná hlúposť. Je to lacný šmejd plný logických dier. Nehanebná juhoamerická vykrádačka úspešných detských filmov. Zastaralé, kostrbaté animácie, príšerné herecké výkony a nezmyselný scenár. Aj na to, že sa jedná vyložene o film pre najmenších divákov, je to veľmi slabé. * ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem čekal více. Myslel jsem, že bude aspoň tak dobrý jako Mysak Stuart Little, ale nesahá mu ani po kotníky. Chtěl bych slyšet názory malých svišťů. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Na první argentinský film, který jsem kdy viděl to není žádná sláva. Nejradši bych dal jen jednu hvězdu, za to málo, co mě udrželo vzhůru po celou dobu sledování, ale mám pocit, že kdybych to viděl třeba v šesti letech, byl bych docela spokojený. A o to tu přece jde. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Hraný film s animačními prvky pro děti. A tak je také ten film udělán. Zloduši jsou podlí, rodiče nedůvěřiví a děti neskutečně vynalézavé a sveřepé v honbě za udržení dětské legendy o myšákovi Pérezovi, který sbírá vypadlé zuby a dává za ně penízky. Dětští hrdinové jsou Lucia (Delfina Varni) a technicky vynalézavý Ramiro (Nicolás Torcanowsky), kteří zachraňují Péreze a bojují za pokračování jeho jistě prospěšné činnosti. Nedůvěřiví rodiče Lucie Santiago (Fabián Mazzei) a Pilar (Ana María Orozco) nakonec uvěří neuvěřitelným událostem. Dále je tu starý klenotník Justo Amancio Morientes (Joe Rígoli), který má založenou živnost na předělávání dětských zubů v perly, a jeho podlý synovec Pipo (Diego Gentile), který se ze zištných důvodů snaží s myšákem Fugazem zbavit se Péreze a převzít jeho byznys. Je to hodně naivní a dost nedokonalé, ale přesto to může být pro děti velmi příjemná a zábavná podívaná. Naposledy, když mi vypadl zub, tak nejenže jsem nedostal žádnou minci, ale navíc mi hodně dlouho zůstal pod polštářem. Zřejmě jsem ho nezabalil tak pěkně, aby po něm Pérez chňapl. Nebo ho už z byznysu někdo vystrnadil. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Film ako stvorený pre malé deti do 8 maximálne 10 rokov, pre starších nestrávitelná hlúposť. Film obsahuje more nelogičností, hlúpostí, trápností atď. Je to vyslovene film pre malé decká. Za animovanú snahu dávam 20%. ()

Gerrard8 

všechny recenze uživatele

Dávam jednu hviezdičku zato, že to je dobrý film v kategórii od 6-10 rokov a deti čo majú nad 10 rokov tak tý už neprajavia záujem podla mňa. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Ale hej, je to celkom slušná sranda, ktorá dáva celkom slušný príbeh. Avšak treba čakať film pre deti a nie niečo prevratné. U mňa priemer. ()

mr.bredok 

všechny recenze uživatele

Nechápu poznámky typu Film jen pro děti, nebo jestli je vám méně než sedm přidejte hvězdičku atd. Myslím, že už podle názvu nebudu očekávat psychologické drama.... Dívám se na tyto filmy s čtyřletou dcerou, protože se u takových pohádek bojí a lepí se na mě. Říkala, že by dala *** až ****. ()

padress 

všechny recenze uživatele

Pre náročného dospelého diváka pohroma, asi prestanem pozerať takéto rozprávky...pre deti to bude určite cool aj na 4 hviezdičky...mno..:) ()

Reklama

Reklama