Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Benjy Taylor (D.B. Sweeney) je nováčik u polície, ktorý sa má dostať do gangu zlodejov áut, vedeného Tedom Varrickom (Charlie Sheen). Taylor sa do svojej role vžije natoľko, že začne žiť ako zlodej áut a zamiluje sa do Varrickovej sestry Ann (Lara Harris). (sliver)

Recenze (23)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi trochu připomíná Bod zlomu. Mladý fešácký policajt se akorát tentokrát neinfiltruje mezi surfaře co vykrádají banky, ale mezi mechaniky co kradou auta. Že by inspirace? No pozor Point break byl 91 a tohle je 87! jo aha, takže je to naopak. Každopádně průměrný dílko. Oba hlavní představitelé mě až natolik nestrhli, občas trošku nuda, ale zase poctivě natočeno se solidním osmdesátkovým hudebním podmazem.55% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Vskutku jak starší verze Rychle a zběsile. Charlie Sheen tradičně skvělý a D. B. Sweeney sympatický jako obvykle. Slušná oddechovka. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Priemerný policajný akčný film z 80s, ktorý dnes vyniká najmä duchom doby stelesnenom v parádnom synťákovom soundtracku, zábermi na L.A. a koncentrovanej estetike 80s. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dobrý film, něco jako Rychle a zběsile a Bod zlomu. Pěkný fara a sympatické obsazení. Na muj vkus ale málo akce. ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

Jedna z najlepších rolí Charlieho Sheena. Hrá yuppíka, ktorý kšeftuje s kradnutými autami a je tu v životnej forme, kariérne rozbehnutý jak drak, keď sekundoval najväčším hereckým esám tej doby v peckách ako Platoon či Wall Street. Rozhodne to ale nie je iba o Sheenovi. Uveriteľný príbeh, solídna réžia, Poledourisove synťáky, Porsche kam se podíváš, excelentná dobová atmosféra. Osmdesátky jak víno. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rychlo a zbesilo 80tych rokov. Len si odmyslite to trapne pomerovanie penisov pri zavodoch a predstavte si, ze Vinova postava je zaporna. Akcnych scen tu vela nie je, ale ked uz k nejakej nahanacke dôjde, tak stoji za to a salto jedneho auta tu tromfne salto z finale FF1. Oproti FF serii tu su o triedu horsie vykreslene postavy ku ktorym som si nevytvoril vztah. D. B. Sweeney mi pripadal nezaujimavy a Sheen prilis naivny na postavu ostrielaneho zlodeja. Skoda, ze Sheen nehral hlavnu postavu a Sheenovu nejaky drsnejsi herec. Napriklad Kiefer Sutherland. Zensky element tu tiez za vela nestal. Najlepsi bol nakoniec Randy Quaid ako mazacky policajt a potom ma rozosmialo cameo Brada Pitta. Ale na to sa musite fakt zamerat. Parkrat mrknete a prehliadnete ho. Vysledkom je stale pozeratelna osemdesiatkova jednohubka, ktora na svojich slavnejsich kolegov Point Break a FF1 nema. 6/10. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Taková jednohubka z prostředí gangu co kradou auta a zároveň se navzájem likvidují a do toho jeden tajný polda.A nevím kde se tam objevil Brad Pitt.Za mě 60 % a tři hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V podstatě průměrný film o tom, jak byl policajt převelen na akci, kdy se má vydávat za zloděje aut. Infiltruje se dobře, získá si vztah s hlavním frajerem, kterého skvěle zahrál mladý Charlie Sheen, ale nakonec to někdy musí prasknout. Konec je rozhodně lepší než v případě "Rychle a zběsile", kde je východisko stejné. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Kdo rád krade Porsche, ten se raduje. 1) 26letému velmi přitažlivému Danielu Bernardu Sweeneyovi (policista Benjy) to v přiléhavých džínách moc slušelo (inu baseballista a hokejista se nezapře), 24letý Brad Pitt si ve svém filmovém debutu střihl malou číšnickou roli, v níž ho možná ani nepoznáte a ani 22letý Charlie Sheen nebyl k zahození. 2) Příjemný klasicky udělaný kriminální film, který, pravda, se do filmových análů nezapíše (ani nezapsal), ale sledoval jsem ho s chutí, strávil jsem u něho příjemné chvíle a rád se podívám znovu. V rámci žánru se blíží špičce. ()

Quint 

všechny recenze uživatele

Zapomenutá osmdesátková krimi, která očividně ovlivnila jednu z největších současných filmových franšíz Rychle a zběsile, ale i jednu z nejznámějších videoherních sérii GTA. Film, který tak trochu vypadá jako levná televizní kopie kriminálek Michaela Manna, je stylový, ale ne dostatečně. Má potenciál, který ovšem lépe využily a dotáhly do dokonalosti výše uvedené série. Film tak nenabídne nic víc než příjemný nostalgický zážitek pro fandy osmdesátek a Charlieho Sheena, který tu má úplně opačnou roli než ve Wall Streetu. Tentokrát hraje mentora, který učí hlavního hrdinu krást auta a zasvětí ho do luxusního světa yuppies. Pozornější divák si může všimnout mladého Brada Pitta s účesem na Jágra coby komparzisty v roli číšníka. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pre mna suverenne najlepsi film neznameho rezisera Petera Wernera - po tomto snimku uz tocil len TV filmy. Tema zlodejov aut je vyborny namet na film, a hoci nemam rad Charlieho Sheena, film vyborne odsypa a ma perfektne dialogy. Hudobny podmaz /syntaky 80. rokov/ je vskutku uchvatny . 77 % ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller o zlodějích aut. Zápletka se zjevně líbila i tvůrcům prvního Rychle a zběsile, páč je to skoro přes kopírák. ()

SG-1 

všechny recenze uživatele

"Tak hele, ber to jako atomovku. Jakživ ten prevít nepoužiješ, ale když víš, že ji máš, spí se ti v noci klidněji." -Ted Varrick- ()

movieretro 

všechny recenze uživatele

Pro mně klasika ještě z dob kdy byli filmy dabovány jedním hlasem,Ovšem dnes již podprůměr, ve své době nedosahovalo ale zdaleka Únosu Aut.Breda Pitta bych ovšem vyškrtl ze seznamu herců, nebot není uveden ani v titulcích a mihne se v roli číšníka zhruba na 5 sec. Pro Silver:domníval jsem se že obsahy jsou vlastní a ne okopírované z IMDb a přeložené. Storyline Benjy Taylor is a rookie cop who goes undercover to nab a gang of car thieves led by Ted Varrick. Taylor becomes too involved and starts to enjoy the thrill and lifestyle of the car thieves, and falls in love with Varrick's sister Ann. ()

kowalski 

všechny recenze uživatele

Ve své době povedený film o infiltraci policisty do skupiny, která krade automobily. Navíc dva výborní herci Sweeny a Sheen s výbornými hereckými výkony. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Silná 80's kriminálka, která vás dostane svojí atmosférou - vozy Porsche, drahé obleky, Ray Ban brýle, disco kluby... Oba hlavní protagonisté mi seděli a děj rychle ubíhal, scény kradení Porscháků jsou velmi vydařené, věrohodně rovněž působí i honička. Závěr je pro tento typ filmu standartní a nemám k němu výtky. Takhle by krimi z 80. let měla vypadat. ()

juditik 

všechny recenze uživatele

Príbeh mladého, bohatého a rozmaznaného majiteľa autoservisu (Sheen), ktorý si privyrába kradnutím áut, aj keď to nepotrebuje - samozrejme, len tak pre radosť a zábavu. Nezostane však len pri kradnutí...Vtedy prichádza policajný zelenáč (Sweeney) v utajení, ktorý si však až veľmi rýchlo a ľahko zvyká na život zlodejíčka...Sweeney aj Sheen tu majú pekný herecký duet, film nič extra, ale pri nedeľňajšom obede sa dá... ()

Reklama

Reklama