Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (504)

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol debility, šmíra, hnus a já nevím co ještě. Některé takříkajíc "vtipné" scény, jako např. tanec se siamskými dvojčaty nebo líbací scéna se starou ženou jsou "žaludek-zvedající". Neomlouvá ani to, že to měla být parodie na teen-filmy, které ovšem proti tomuto hnusu vypadají jako vrcholná díla shakespearovských rozměrů. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Škoda, škoda, přeškoda. Nebo spíš idiocie, idiocie, přeidiocie. Nepochopení spojení parodie a míry vkusu bohužel dělá z Not Another Teen Movie bohužel jenom another teen movie s (ještě k tomu) nulovým scénářem. Je to obrovská škoda, protože na těch několika místech, kde nešlo o lascivní "humor" a boj o titul v hitparádě nechutností, jsem se dost dobře bavil. Ale parodie ve stylu starých dobrých kusů bratří Zuckerových holt nejsou v kursu...asi. Kdo viděl Plump Fiction, může si tak zhruba představit, v jakém duchu se tenhle kus nese. A taky si neodpustím pomyslet si něco o tom, co za hidiota asi vymyslelo ten úžasný český distribuční název a co za pochod (myšlenkový asi nebyl) vyprodukovalo tento skvost. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou sbírku trapáren aby člověk v americké filmografii pohledal. Původně to asi měla být parodie na teenagerovské komedie, ale nakonec se stala jen parodií sama na sebe, a vlastně i na film jako takový. Obdivuju Randyho Quaida, který v téhle hnojárně přijal (sice malou, ale přece jen) roli. Asi se už pomátl na smyslech. Zasmál jsem se asi 10x, z toho ovšem 9 zasmání patřilo neuvěřitelným překlepům a příšerným slovním obratům v diletantsky udělaných titulcích pro DivX. To už ale celkové úrovni filmu v žádném případě nemohlo ublížit. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $38,252,284Tržby Celosvetovo $66,468,332║ Riadna humusárna tých najnechutnejších gagov ale v rámci možností to občas aj pobaví ale tuctovosť, či otrepanosť týchto teen-komédii z toho trčí ako hrom. /35%/ ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se asi pousmála, ale po většinu času je tahle parodie snad ještě horší než snímky, ze kterých si utahuje (navíc Velmi nebezpečné známosti je moje nostalgie - hajzli!). ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. Tainted Love - Marilyn Manson [3:21] ,2. Never Let Me Down Again - Smashing Pumpkins [4:00] ,3. Blue Monday - Orgy [4:26] ,4. The Metro - System Of A Down [2:59] ,5. But Not Tonight - Scott Weiland [4:50] ,6. Message of Love - Saliva [3:48] ,7. Bizarre Love Triangle - Stabbing Westward [3:43] ,8. 99 Red Balloons - Goldfinger [3:50] ,9. I Melt With You - Mest [3:19] ,10. If You Leave - Good Charlotte [2:45] ,11. Please Please Please Let Me Get What I Want - Muse [1:58] ,12. Somebody's Baby - Phantom Planet [2:52], ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Kdysi nepochopená parodie, která si více příznivců nenašla ani poté, co byl tento žánr definitivně degradován. Pro mě je ale Bulšit na nejzazší hranici balancující film, který si z mého milovaného žánru dělá legraci právě tím, že dává najevo, jak moc ho tvůrci mají rádi a mají nasledovaný. Ano, fekálií je mnoho. Ale dopointování snad každé zápletky to skvěle vynahrazuje. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Není dobré dávat na rady dobrých kamarádů. Protože pak vám mohou doporučit filmy, které oni sami považují za božské komedie, leč pravda je tam venku... A tak jsem na jedno takové doporučení viděl filmy Bulšit a Klub Sráčů. :) Děkuji, už nikdy více :) Ale přesto mi nějaká věc na tomhle filmu byla sympatická a když porovnám s KS... neměl bych dát spíš dvě hvězdičky ??? ()

tron 

všechny recenze uživatele

“Gratulujem. To bol tvoj prvý spomalený záber." Neparodujte to, čo bolo vtipné už v origináli. Neviem, kto túto axiómu povedal, ale podpisujem sa pod ňu. Nie som náročný divák komédií (bavilo ma PLNOU PAROU VZAD!, priznávam), ale toto sa nevydarilo. Niektoré scény sú fajn („Už si niekedy lízala šušku?“ alebo „Čo tu robíš, ja mám byť jediný Afroameričan na tomto večierku.“), ale vačšinou žiadna sláva. Ostatne, najslávnejšie tváre široko ďaleko majú Randy Quaid a Mr. T, čo je síce smutné, no zasa len čo sa ozve melódia "A-Tímu", niektorým divákom sa do očí nahrnú oprávnene slzy. Inak "nič moc" (vyložene ma pobavili len: prasa, šialený tréner, "pretrhnutie napoly"). ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Dost neslušná parodie na spoustu známých filmů. Musím přiznat, že ikdyž se jedná o úplně primitivní humor, nasmála jsem se hodně. Jinak dějově samozřejmě o ničem, herecké výkony také nulové. Takže mé ** jsou pouze za to, že jsem se bavila. Na druhou stranu lepší než pokus o trapnou a nepovedenou romantickou komedii. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Docela mě zaujalo, kolik tady píše uživatelů, že to neni parodie. Tak to by mě zajímalo, jak si dotyční takovou parodii představujou. A co jsou potom třeba Žhavý výstřely? To taky neni parodie? Při prvnim shlédnutí jsem ani nestíhal počítat, jaký všechny filmy to paroduje. O vtipnosti jednotlivejch scén by se dalo diskutovat, ale já jsem se u toho skvěle bavil, takže dávám 4 hvězdičky. A jestli je někdo taková citlivka, že mu tenhle film připadal nějak extrémně nechutnej, tak ať se radši nedívá na Klub sráčů, protože to mačkání beďarů by ho asi zabilo. Jinak si myslim, že hodně lidí tenhle film předem odsoudilo už jen kvůli tomu dementnímu českýmu názvu. ()

Melies odpad!

všechny recenze uživatele

0 / 10 Nechutný odvar z toho najdebilnejšieho žánru, aký kedy Matička Zem nosila... Každému je hneď jasné, že za filmom stoja dvaja úplne rozdielny scenáristi - prvý, Gordon Blueberry, obstarožný pán, štyridsiatnik, bez ženy a nádeje, že sa to v dohľadnej dobe zmení, ktorý v tomto filme vidí svoju poslednú šancu ako sa uchytiť v agresívnom odvetví filmového priemyslu a nehodlá si ju nechať ujsť (za sebou má totiž len scenáre k takým prepadákom ako Attakk2000, Smrť sa volá Sue a Hlavy v tráve). Druhý, Paul Kornel, má naopak celý život pred sebou, ale, bohužiaľ, pravda je taká, k napísaniu scenáru sa dostal len vďaka tomu, že poskytuje lacné sexuálne služby hlavnej producentke menom Gréta Fluck... Takže zatiaľ čo Gordon sa snaží spraviť niečo viac ako len ďalší tínedžerský film a hodlá zo seba vymačknúť to najlepšie ("Som v tejto pesničke len preto, že som čierny!" + paródia na Americkú krásu), Paul si zvolil jednoduchšiu cestu a napchal film až po uši nechutnými a zvrátenými scénami (oblizovanie sa so starou babičkou + všetko ostatné). Čo sa však nestalo, Paul sľúbil Gordonovi telefónne číslo na Grétu pod podmienkou, že celý scenár si bude môcť spraviť k obrazu svojmu... A keďže pán Blueberry nemal ženu od svojho posledného rozvodu, ktorý sa, mimochodom, stal námetom na film Smrť sa volá Sue, netrvalo dlho a na svete bol ďalší debilný scenár. PS: Tento komentár obsahuje pár klamstiev, preto by ho nemal nikto čítať. ()

Reklama

Reklama