Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Docela mě zaujalo, kolik tady píše uživatelů, že to neni parodie. Tak to by mě zajímalo, jak si dotyční takovou parodii představujou. A co jsou potom třeba Žhavý výstřely? To taky neni parodie? Při prvnim shlédnutí jsem ani nestíhal počítat, jaký všechny filmy to paroduje. O vtipnosti jednotlivejch scén by se dalo diskutovat, ale já jsem se u toho skvěle bavil, takže dávám 4 hvězdičky. A jestli je někdo taková citlivka, že mu tenhle film připadal nějak extrémně nechutnej, tak ať se radši nedívá na Klub sráčů, protože to mačkání beďarů by ho asi zabilo. Jinak si myslim, že hodně lidí tenhle film předem odsoudilo už jen kvůli tomu dementnímu českýmu názvu. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou sbírku trapáren aby člověk v americké filmografii pohledal. Původně to asi měla být parodie na teenagerovské komedie, ale nakonec se stala jen parodií sama na sebe, a vlastně i na film jako takový. Obdivuju Randyho Quaida, který v téhle hnojárně přijal (sice malou, ale přece jen) roli. Asi se už pomátl na smyslech. Zasmál jsem se asi 10x, z toho ovšem 9 zasmání patřilo neuvěřitelným překlepům a příšerným slovním obratům v diletantsky udělaných titulcích pro DivX. To už ale celkové úrovni filmu v žádném případě nemohlo ublížit. ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Je to strašná hovadina s dementnim scénářem, ale já zas nemám potřebu si vytvářet image intelektuála, takže mi vůbec nedělá problém říct, že mě to dost pobavilo. Jinak ten film je ideální podívaná pro člověka, co zrovna nemá chuť sledovat něco s hlubokou symbolikou a složitým dějem, ale jenom se příjemně odreagovat. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl poprvé, tak jsem se u toho strašně smál, ale když jsem to viděl podruhé, tak jsem se neskutečně nudil....Kde se stala chyba, jak je to možné. A pak jsem si uvědomil, že při prvním shlédnutí jsem byl o pár let mladší, táhlo mi tak na sedmnáct let, končila puberta, začínala adolescence. Díval jsem se na to s kamarády stejného věku. Z toho lze usoudit, že v takové situaci se člověk dokáže smát čemukoliv, co je jen trochu necudné nebo nechutné. Ale dnes, jsem už přeci jen o něco kritičtější a poněkuď náročnější, co se týká takovýchto komedií. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Do tohohle filmu jsem šel s nadšením, a s nadšením jsem ho taky dokoukal. Říkal jsem si, že vyberu nějakou hlášku, kterou sem pak napíšu, ale tady bylo tolik skvělých hlášek, že se opravdu nedala vybrat ta nejlepší. Parodie zbožňuju, a tahle je mě opravdu dostala, zejména první polovina filmu a samotný závěr. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Skupina hrající na plese je Good Charlotte. (The_Second)
  • Jméno jednoho fotbalisty na dresu při fotbalovém utkání na konci filmu je EXTRA. (ČSFD)

Reklama

Reklama