Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl poprvé, tak jsem se u toho strašně smál, ale když jsem to viděl podruhé, tak jsem se neskutečně nudil....Kde se stala chyba, jak je to možné. A pak jsem si uvědomil, že při prvním shlédnutí jsem byl o pár let mladší, táhlo mi tak na sedmnáct let, končila puberta, začínala adolescence. Díval jsem se na to s kamarády stejného věku. Z toho lze usoudit, že v takové situaci se člověk dokáže smát čemukoliv, co je jen trochu necudné nebo nechutné. Ale dnes, jsem už přeci jen o něco kritičtější a poněkuď náročnější, co se týká takovýchto komedií. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Totálne bláznivá parodujúca vtákovina, ale až tak moc, že to často vyvolá neovládateľnú vlnu smiechu :) Paroduje sa tu snáď všetko. Od Žhavých výstrelov, Prci prci.... až po Americkú krásu (mimochodom tá scénka ma dostala do kolien :D). V niektorých scénkach je možné zachytiť aj náznaky inteligentného humoru alebo americkej sebareflexie (napr. v scénke s jediným černochom na večierku). Konštatovanie o tejto blbinke sa dá preto zhrnúť do jednej vety: "Tak hlúpučké, tak bláznivo výstredné, tak trápne... až je to zábavné a vcelku vtipné." Myslím si však, že na to, aby ste si túto vtákovinu naplno užili, potrebujete mať napozerané všetky filmy, ktoré sa tu parodujú. Inak tu vtip v mnohých gagoch stráca zmysel a prechádza do nechápavosti alebo trápnosti. 65/100 ()

Reklama

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Jedna * za dobre parodované postavy z iných filmov, keď už tento nestojí za fajku močky. *UPDATE* Hoci je to blbosť (a nie že nie), tak som to videl už asi 4-krát a mám pocit, že sa na tom tlemím stále viac. Ale stále je to blbosť. *UPDATE* Ale je to fest zábavná blbosť a preto dvíham svojem hodnotenie o celých 100%. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

-Čo tu hľadáš? –Prosím? –No, mám byť na tejto párty jediný černoch. // -Fajn, už ste niekedy lízali šušku? // -V tú noc strašne lialo, cesty boli šmykľavé. –Bože, Jayne, havarovala? –Nie, rakovina. // Áno, Bulšit je v podstate ten pravý filmový (bul)šit, ale povedzme si to na rovinu; Zasmiali ste sa pri tom? Cítim sa trochu trápne, ale v mojom prípade je odpoveď rozhodne áno. Je to zaujímavé, film je takmer po celú dĺžku neskutočne trápny, ale zároveň je istým spôsobom aj zábavný. Jedno je však isté, a to, že nudiť sa pri ňom nebudete. Objektívne sa to veľmi hodnotiť nedá; v rámci dnešných exkrementných paródií je to zaiste akýsi nadpriemer, ale ten, kto berie pojem film predovšetkým ako druh umenia by v podstate nemal čítať ani tento komentár. Skúste sa nad ničím nezamýšľať a prehliadnuť tých niekoľko nechutností a s trochou šťastia sa príjemne pobavíte. Nebyť toho, že mnohé filmy, ktoré Bulšit paroduje sú v skutočnosti zábavnejšie, možno by som prihodil ešte jednu hviezdičku. V rámci toho, že dnešné paródie až na výnimky za veľa nestoja, musím povedať, že ma tento film vcelku prekvapil. Alebo, teda skôr nesklamal... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. Tainted Love - Marilyn Manson [3:21] ,2. Never Let Me Down Again - Smashing Pumpkins [4:00] ,3. Blue Monday - Orgy [4:26] ,4. The Metro - System Of A Down [2:59] ,5. But Not Tonight - Scott Weiland [4:50] ,6. Message of Love - Saliva [3:48] ,7. Bizarre Love Triangle - Stabbing Westward [3:43] ,8. 99 Red Balloons - Goldfinger [3:50] ,9. I Melt With You - Mest [3:19] ,10. If You Leave - Good Charlotte [2:45] ,11. Please Please Please Let Me Get What I Want - Muse [1:58] ,12. Somebody's Baby - Phantom Planet [2:52], ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Skupina hrající na plese je Good Charlotte. (The_Second)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles a okolí. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama