Reklama

Reklama

Divoké dny

(festivalový název)
  • Francie Violent Days - Dry
všechny plakáty

Obsahy(1)

Partička kamarádů z Paříže má společné dvě věci: lásku k rokenrolu padesátých let a dělnický původ. Jednoho rána se po noci plné piva a hloupých hádek rozhodnou, že se v ojetém autě vydají do Le Havru na rockový koncert. Mladá žena, její přítel a další dva mladíci zabloudí, znovu se pohádají, opět zabloudí, až se konečně octnou na pláži na mořském pobřeží nedaleko Le Havru. Koncert právě začíná a celá francouzská rocková scéna je tady. Znovu se vypije spousta piva. Kdekdo se popere. Pak koncert skončí a naši přátelé se vydají zpátky do Paříže... Černobílé road-movie, natočené ve stylu připomínajícím raného Jima Jarmusche nebo Akiho Kaurismäkiho, se odehrává v blíže neurčené době. Mohla by to být padesátá nebo sedmdesátá léta, ale stejně dobře také současnost... (MFF Karlovy Vary) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Gazzy 

všechny recenze uživatele

Úlet, kterej na MFFKV ne všichni dokoukali. Mě tam držela jen svižná rock&rollová music a prožitek spíše rádiový. Ted zpětně mi to tak hrozný nepřijde, ale těžko doporučit :). ()

POMO odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútny polodokumentaristický blud o skupinke ľudí, o ktorých nič nevieme, ktorí vedú dialógy o ničom a idú nikam. Čo tu predvádza Lucile Chaufour za kamerou mi hlava neberie. ()

Reklama

Reklama