Reklama

Reklama

Moji rodiče

Trailer

Obsahy(1)

Michael Laemie je malý, normální kluk. Až na jeho bizardní a děsivé noční můry, žije spokojeným životem na klasickém americkém předměstí padesátých let. Postupně však začíná objevovat, že jeho rodina není jako každá jiná a to co běžně grilují venku nejsou jenom obyčejné hamburgery... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Han22 

všechny recenze uživatele

Začínám mít alergii na rodinné a dětské horory 80. let. Většinou je hrdinou kluk/teenager, celý film nevylezeme z domu a "něco se děje" (čti - nic se neděje). Tady máme kluka, jehože rodiče žerou maso. Lidské. A to je vše - žádné napětí, žádný strach, žádné gore, žádné lekačky. vždyť to vůbec nebyl horor, spíše reklama na vegetariánské jídlo. Hvězdičku za ultraslizkého Randy Quaida, jinak by to bylo na odpad. ()

bi5hop 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si z dětství ten pocit zmatení a neschopností pochopit jednání dospělých? A co když jsou ti dospělí vaši rodiče a rádi lidské maso? Zajímavě pojaté téma, decentní v mnoha směrech. Pro fanoušky typických hororů, kde proudy krve tečou a motorové pily se s každou další kostí víc a víc otupují, tohle asi nebude nic moc. Vyznavači Hitchcocka, či spalovače mrtvol si jistě přijdou (alespoň trochu) na své. Jistě by se dalo namítnout, že by atmosféra mohla být atmosféričtější, napětí by mohlo být odolnější proti krájení a neuškodila by občas nějaká ta lekačka. Ale o tom přece tenhle příběh není. Chtěl jsem dát 3.5, 4 by už byla trochu moc a tak se smiřuji s 3. ()

Reklama

Diskantka 

všechny recenze uživatele

Bylo půl druhý a tohle vysílala Nova Cinema, opět jedna z kvalitních sraček, na kterou nikdo nebude koukat. Normální lidi spí a nečuměj na Kanadskej bullshit, right? Dá se říct, že tenhle film nepotřeboval mou plnou pozornost, stále jsem se orientovala, přestože sem půlku filmu pravidelně po pěti minutách hibernovala na gauči. Určitě to znáte, když usnete u divnýho filmu a ten se vám promísí do snu, kterej se vám zdá v těch pěti minutách. Tim se z toho pro mně stala dost nechutná věc, u který sem se sice neposrala, ale rozhodně sem z toho nebyla v pohodě. Jasně vim, že to neni zásluha štábu, ale mejch hemisfér. Já jenom vim, co sem viděla.) Samozřejmě Vám tímto nechci nijak naznačovat, aby jste si to pouštěli. Je to typická Kanadská mrdka s mírně znepokojivym fotrem, u kterýho nevíte, jestli to dělá schválně, nebo jenom hraje jak moje matka!!! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně velké zklamání. Poté, co jsem si přečetl nástin děje, jsem s velkými očekáváními usedl před televizní obrazovku a byl jsem natěšený na to, že uvidím něco jiného, něco alespoň trochu originálního. A tu originalitu filmu rozhodně upřít nemohu, něco takového jsem totiž opravdu ještě neviděl, takže snaha o originalitu tam byla. Co mi však bohužel velmi vadilo byl film samotný, jeho rozvleklost a především jeho atmosféra, která tam absolutně chyběla. Skoro jako by se režisér nemohl rozhodnout, jestli chce natočit horor nebo jen jakési odlehčené drama. Výsledkem je absolutně nehororová atmosféra, kdy jsem se ani na okamžik nebál a spíš jsem znuděně sledoval obrazovku a přemýšlel, jestli by nebylo lepší televizi vypnout a zabavit se nějak jinak, což jsem nakonec neudělal, protože jsem chtěl dát filmu šanci. Ovšem film bohužel nemá ani žádnou jinou atmosféru, je to prostě jen příběh o tom, jak jeden chlapec má zvláštní rodiče, kteří zřejmě konzumují lidské maso, což se ale nedozvíme, protože žádná z postav to nepotvrdí ani nevyvrátí, což považuji za velkou zbabělost tvůrců a další výrazný nedostatek filmu, že se nakonec tenhle pro film důležitý fakt divák nedozví. Celkově tedy velké zklamání, protože film měl úžasný námět a znělo to všechno moc hezky, výsledek je ale nepřesvědčivý a velmi nudný. Dávám dvě hvězdy, ovšem jsou to velmi nepřesvědčivé dvě hvězdy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bizarná raritka konca 80. rokov, kde nieje núdza o čierny humor a atmosféru amerických 50. rokov, kde je v rodine otecko zarábajúci výplatu ( a nosiac nejaké tie naturálie ), mamička hospodyňka ( spracovávajúc oteckove bokovky ) a synáčik, ktorému to všetko začína preliezať cez hlavu ( a to nehovorím o jeho školáckej kámoške, ktorá to zrejme tiež nemá v hlave v poriadku ( keďže spadla z ´´ Mesiaca´´ ). Dostávam chuť na steaky. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama