Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ředitel společnosti obviněný z podvodu, mentálně retardovaný chlapec, který snědl svou šestiměsíční sestru, transsexuál a postarší intelektuál, jenž zavraždil manželku - tito lidé tvoří osazenstvo vězeňské cely. Když se jednoho dne uvolní kámen ze stěny, objeví přítomní skrýš s deníkem bývalého vězně Danverse, který zde pobýval na začátku minulého století. Deník obsahuje magické formule, s jejichž pomocí se vězňové údajně mohou dostat na svobodu - a takovou příležitost si přece nesmějí nechat ujít! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Film má dvě rozporuplné roviny - výtvrarnou stránku, včetně nápadu s deníkem, dokonce ty tajuplné jevy, které se občas stanou.
Další rovina: Děj celkově, neboli scénář celkově = nesmysl bez hlavy paty.
Jako kdyby režisér měl pár nápadů ohledně kouzel, knihy, nějaké esoteriky. Zadal to scénáristovi a ten z toho nevytěžil ani ťuk, takže se vrší jedna epizodka za druhou v cele, které se vzájemně skoro nepropojují, občasné dialogy jsou rovny surrealistickému blábolení.
Výsledek: člověk je znuďen sice, ale hlavně těžce zklamán, že při takových nápadech, které ve filmu byly, sdělení bylo rovno nule.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

no ano toto sa da sice pozerat ale ...... u mna sa to vysplho az na 2* takze mi tam nieco chybalo....

sanjozko

sanjozko (hodnocení, recenze)

no ja na tento film nepozeram ako na horor aj ked iste prvky mal, nepozeral som ho kvoli tomu, ale kvoli fantasy prvkom, ktore ma nakoniec prekvapili a bol z toho az mysteriozny film, no proste paradicka

Paulie

Paulie (hodnocení, recenze)

Ten film je super. Ač to spolu nemá nic společného, trochu mi to evokovalo Delikatesy.

fcreading

fcreading (hodnocení, recenze)

Zrovna takéto filmy francouzkej filmu nevyhledúvam,ale na toto som sa docela dobre bavil. Atmosféra tu je dost dobra,aj ked nejaké hlucé miesta tu su,ale ináč celý ten horor nebo fantasy je dobrý. Po noci nabrúsenej je to určite dobre.3,5hviezdičiek si zaslúži za ten koniec

T.r.i.s.h.

T.r.i.s.h. (hodnocení, recenze)

Abych pravdu řekla, vážně mě zaráží vysoká hodnocení, pže toto byla NUDA největšího rázu. Ne, nepotřebuji lekačky, nestvůry nebo (a) hektolitry krve, stačí mi atmosféra. Z filmu Znamení ve zdi na mě nedýchl strach nebo temno ani z kilometru. Závěrečný sled několika nechutností mě jen utvrdil v tom, že to byla chujovina. A to jsem se na to docela těšila.

petero

petero (hodnocení, recenze)

Takže tu je to tosť rozporuplné ako tak čítam ... zatiaľ nerozhodne 2:2

ssák

ssák (hodnocení, recenze)

Tak tendle film mě dostal.1 místnost 4.herci A 100 procentí zábava

Taškář

Taškář (hodnocení, recenze)

Chápu,že pro určité diváky typu Beverly Hills to bude nevhodná podívaná - Ale za pár kaček natočit takovou krásu , je opravdu soda !! A není nad to,když má mukl na cele pořádný kozy !! Já koukal jako blázen :-)

majesty

majesty (hodnocení, recenze)

nerozumiem preco davaju 4-5 hviezdiciek takej koko.
i dont understand..

runner

runner (hodnocení, recenze)

Taky bych neřekl, že tam jsou hluchá místa... resp. jedno hluché místo by se tam našlo od 00:25 do 85:21 (tzn. dobré byly úvodní znělky a závěrečné titulky). Nuda. Půjčit, zkouknout, neusnout a zapomenout.

Reklama

Reklama