Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

dobytek 

všechny recenze uživatele

One man show v podání Seanna Williama Scotta ve filmu, kterej rozhodně neni určen pro intelektuály. Najdou se tam různý nechutnosti a při tenisu tam padaj hlášky typu "Který péro musíme vykouřit, abysme se dočkali spravedlivýho rozhodování?" nebo "Natrhni mu prdel a donuť ho, ať volíže sračky z tvýho velkýho ptáka." a řiká to dcera ředitele, který je 8 let. Mimochodem si nevzpomínám na jinej film, kde by dětská postava řekla nějakou vtipnou hlášku. To je docela vzácnost vtipná dětská postava. Randy Quaid je sice tady mezi herci uvedenej na druhym místě, ale zmizí cca v 10. minutě ze scény a už se po zbytek filmu prakticky neukáže. Ostatní herce ani neznám a většina z nich je tam jen tak do počtu. Je to taková buranská komedie poněkud fekálního charakteru. Kdo tenhle žánr nemá rád, ať si radši pustí něco od Godarda nebo Truffauta. Pro mě je to za slabší 4 hvězdy. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Většinu času to vůbec není nějak vtipné a prostě to jen tak je. Kupodivu mě to nějakym divnym způsobem nenudilo. Sean William Scott je dobrej a jsou tam i vtipný scénky alá Napoleon Dynamite (třeba když Scott poguje, nebo jeho indiánský sny atd.) Je to vlastně hrozně průměrnej film, ale má to štěstí že má v hlavní roli nadprůměrnýho komika. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neprilis vtipna komedie, ale celej film stoji na Scottovi a ten to spolehlive vytahne, takze to je nakonec docela pohodova zabava. Pribeh na podobnej typ filmu neni nejhorsi, cely je to natoceny celkem slusne a zarostlej vyvadejici Scott je paradni, takze sem se nakonec i parkrat zasmal. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Seann je dobrej týpek, škoda že teď chytá samý průměry. A tohle je další z nich - ty fórky prostě ve většině případů nefungujou. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Při podání umím zavrtat tenisák půl metru pod antuku, běžně zvládám tenisovou simultánku na osmi kurtech s dvanácti protihráči současně a nečiní mi potíže ani prohodit tenisovou zeď backhandem cross, takže tohle pobíhání živočišného trenéra po kurtech je vyloženě zábavou pro mne. Potíž je v tom, že hranice dobrého vkusu jsou překračovány poměrně často a ani ta zábava není tak zábavná, jak by si trenérův suspenzor zasloužil. To však nic nemění na tom, že Sean William Scott podává se svým fešáckým knírem tak zarputilý výkon, že v budoucnu jistě vystoupá na žebříčku ATP až na neotřesitelnou pozici světové nuly. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott ve svý snad nejbrutálnější a nejdementnější roli, co sem měl tu čest vidět. Tentokrát sere na tenisový hříště, zvrací na studentský výsledky, každou chvilku se svlíká a pobíhá tam v nějakej speciálních spodkách nebo suspenzoru kde má holou prdel a přitom ještě stačí koučovat tenisovej tým, fakt sem ho v prasáčtější roli ještě neviděl a to má Seann docela těžkou konkurenci vedle Stifmeistra atd., ale tohle je těžkej kalibr i na něj. Tahle komedie je jen pro ty nejotrlejší a pro ty kterejm stupidní a fekální fóry přijdou tak strašně ubohý, až sou vlastně děsně vtipný. Balls out 3+ ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott (Gary Houseman) jako k uzoufání nudný, zbytečně ukecaný a nesnesitelný trailer trash. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komedie, která má sice svá hluchá místa, ale díky ulítlosti některých scén se na to vyplatí kouknout. Seann William Scott si to navíc náramně užívá a už jen díky němu je to překvapivě hodně povedená komedie, nejen na jedno podívání. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Táto komédia je jasným dôkazom toho, že aj za pár dolárov sa dá natočiť slušný film. Seann William Scott je výborný komediálny herec, o tom niet pochýb. Scenár a réžia sú prispôsobené práve jemu a Scott svoju rolu zvládol na výbornú. Pozor však, film doporučujem len tej skupine ľudí, ktorí majú radi Seanna Williama Scotta a nevadí im brutálny humor, ktorý miestami hraničí s dobrým vkusom. Seann William Scott tu hrá až fanatického trénera tenisu, ktorý však má úspechy. Pohodový film, avšak nečakajte žiadneho Stiffmajstra ani nejaký filmový komediálny orgazmus. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak blbé a dementné, až sa dá na tom zabaviť. Seann William Scott je jedna fajta napríklad so Sethom Rogenom, no ten sa mi zdá predsa len o kúsok rozumnejší. No keď nič iné, tak aj motyka vystrelí, určite sa pri tomto nebudete nudiť. Priemer.60/100 ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říci? Do jisté míry určitě zklamání. Sean William Scott se snaží jako o život a dokazuje, že jeho komediální talent je skutečně obrovský, ale filmu jako takovému neuvěřitelně podkopává nohy scénárista, který sice má pár výborných nápadů, ale snímek jaksi vůbec nedrží pohromadě. Je tu spousta totálně nevyužitých charakterů, zbytečných příběhových odboček, nelogičností (ano, i v bláznivé komedii by měla alespoň občas fungovat logika) a tak vůbec. Přijde mi, že tvůrci filmu přišli s nápadem, že by mohli natočit komedii z prostředí, které není tak obvyklé - tenisový kurt. Vymysleli dvě až tři základní vtipné scény a pak už jen stříleli od boku s nápady a psali si je do scénáře, jak jim padli pod ruku. Je to obrovská škoda, protože tato komedie mohla být super oddychovka. Takže dávám slabé tři hvězdy, ale bez S. W. Scotta by to byly stěží dvě. P.S.: Jestli chcete shlédnout výbornou novou komedii se S.W.Scottem, zvolte raději o třídu zábavnější Role Models. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

One man show S. W. Scotta na stokrát obehrané téma: „partička (středoškolských) looserů a trenér tahající je z největších sraček až k titulu“. Tentokrát však pojaté nikoliv jako seriózně se tvářící (romant.) drama, ale regulérní komedie (parodie). Blbůstka, ale ten typ, co (některé) potěší a říkám naprosto upřímně, radši tohle roztomile-přisprostlé dílko, co se nebere (po většinu stopáže) vážně a je si dobře vědomo svých mantinelů, než (zde tolik oblíbený) „kýčovitý, scénáristicky kostrbatý, šablonovitý (unreal) konstrukt“... Wimbledon. 60% P.S. Mít na střední takovou učitelku volejbalu jako je Leonor Varela, na tom fotbale bych tenkrát (nejspíš) tolik nebazíroval. P.P.S. zajímala by mě pouze jedna věc. Ví A. Agassi o novém koníčku své manželky Steffi (Nash) Graf? Nebo je to všechno „trošku jinak“ a chudák Steffi momentálně sama táhne rodinný rozpočet.....? Ostatně, nic není věčné a (pohasínající) slávy a vzpomínek se skutečně nenajíš. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Zatím snad u všech komedií s S.W. Scottem vždy převažovala zábava nad trapnými a nechutnými scénami a bavil jsem se. Tady je to přesně naopak, ztráta času. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Poslední dlouhou dobu koukám z valné většiny na kvalitní komplikované snímky. Obyčejná americká komedie pro mě tedy byla příjemným zpestřením. Seann William Scott je naprosto ideální materiál do podobných filmů. Ve filmech tohoto typu se dokáže postarat o zábavu a na větší roli prostě nemá dostatek talentu. Vzhledem k tomu, že se jedná o americkou komedii ze školního prostředí, která je situována převážně na diváky, kteří se v tomto prostředí rovněž pohybují, a tak je hloupost očekávat nějaký sofistikovaný humor. Veškerá legrace je zde založena na otevřeném hovoření o kopulaci, nechutňačinách, trapných situacích, popřípadě kombinacích právě zmíněného. Já se musím zastydět a sportovně uznat, že se snímku v mých očích občas podařilo býti vtipným. Děj není nudný a stále se někam vyvíjí, což je v komediích tohoto typu klíčové k udržení divácké pozornosti. Po dlouhé době jsem si připomněl, jak otřesný je český dabing. Zejména v novodobých snímcích. Bohužel se snímek těší takové popularitě, že jej v orginále nebylo možné snadno sehnat a nebyl jsem ochoten důkladnějšímu hledání věnovat nějaké větší kvantum času. S ohledem k faktu, že v originálu by byl film nejspíš lepší, přimhouřím při hodnocení malinko oči. Nemohl bych se na filmy tohoto typu koukat denně, ale jednou za časrozhodně neuškodí, nechat si malinko vygumovat mozek. Viděno v rámci Společné výzvy s Lucinkou. Film nám vybrala uživatelka Asia_Power. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Ale jo uslo to, nejvíc mě ale pobavil smějící se děda, čím víckrát se ve filmu smál, tím víc jsem se smál:-) ... Hodnocení:60% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott paroduje sám sebe v této typicky americky ulítlé komediální záležitosti, která mně (jako nesportovci) poskytla alespoň celkem slušný soundtrack a pár vtipných scén. Nejde sice o úplný průšvih, ale Scott hrál už v lepších komediích (viz Evoluce a první Prcičky). ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Na tom nechutném ksichtovi Stiflerovi byla jediná dobrá věc jeho máma. Ta se ale tady nekoná. Zato tu máme blitky, sra.., psí ejakulace, prostě pošušnáníčko pro teenagery v té době mezi dětstvím a dospělostí, kdy ještě mají dětský smysl pro fekální humor, ale tělem už patří mezi dospělé. /18. 3. 12./ ()

Reklama

Reklama