Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři spolužáci – partička Buldoci - žijou jen skejtem. Proto se přes veškeré zákazy rozhodnou vyrazit na závody Beach Bowl. Jen kdyby jim to tak neztěžovali rodiče, policie a spousta dalších. Skvělá akční podívaná, ve který si užijete nepočítaně flipů, slidů, handplantů, grindů a nebude chybět ani 12ti násobný mistr světa Tony Hawk! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Pokud je vám tak 9 až 11 let, právě jste přestali snít o kariéře popeláře, protože vám rodiče koupili prkýnko na kolečkách, jste už schopní na něm ujet celých 15 metrů bez pádu a rozhodli jste se tedy stát profesionálním skejťákem, pak jste cílová skupina a nejspíš vám nebude nijak překážet prostoduchý příběh, dětinskost, toporné dialogy a mizerné filmové řemeslo. Jste-li ovšem starší, nedejbože dospělí a svéprávní, oceníte možná různé fígle a blbinky na skejtu, ale jinak budete trpět jak jeptiška na koncertě Black Sabbath. 31% ()

JohnRambo 

všechny recenze uživatele

Traja kamoši čo dokážu naozaj rozpáliť kolieska na skejtoch sú celkom presvedčivý a ná ich triky sa dá pozerať(s otvorenými ústami:). ()

lardko 

všechny recenze uživatele

tenhle film mě pobavil myslel jsem si že budou dělat nějaký težší triky , ale i tak mě to přišlo dobrý , aspon tam dal dark slide. A je skvělý že v tomhle hraje nejlepší skateboardista na světě Tony Hawk. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Bandička tří spolužáků a jejich skejťácký trip na závody Beach Bowl na jehož konci čeká sám velký Tony Hawk. Čekal jsem poctivé drama z sk8 prostředí a dostalo se mi přihlouplé dětské pohádky s mizernými herci, dialogy a vlastně vším. Možná, že znalci ocení prkýnkářské triky a účast Mr.Hawka, ale pravdou zůstává, že pokud se chcete podívat na pořádný skejtový film vložte do přehrávače Legendy z Dogtownu. ()

Spasy 

všechny recenze uživatele

Mě se film líbil. Už jen kvůli tomu že je jeden z mála který je "jen" o skateboardu. Vtipné scény a některé triky (jak sk8, tak filmové) jsou velmi povedené. Dávám 5 ode mne zasloužených hvězd! ()

sheepman 

všechny recenze uživatele

Hádanka: Chcelo to byť drsné, chcelo to byť vtipné, chcelo to byť napínavé, chcelo to byť poučné. No nič z toho sa nestalo. Čo je to? PSI NA DOSKÁCH ()

Reklama

Reklama