Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

"Černá labuť" se jmenuje pirátská loď, na které se plaví kapitán Jamie Waring (Tyrone Power) - přezdívaný Jamie-boy. Maureen O´Hara hraje temperamentní Lady Margaret Denby, o kterou se tento pověstný pirát ve službách Anglie uchází. Ona jej ale odmítá, protože jej považuje za hrubce, a je zasnoubená s význačným šlechticem. Jamie si z toho ale nějak zvlášť hlavu nedělá a jednoduše dámu svého srdce unese na svou loď a vypraví se na širé moře. (marťan)

(více)

Diskuze

KarKulA

KarKulA (hodnocení, recenze)

liquido26: No nerada bych tu šířila nějaké polopravdy a mýty, ale onehdá jsem někde četla, že Natálce, jakožto hlavní hrdince, se přílišně nelíbily původní odvážné kostými a naprosto odmítala zejména modely nezakrývající horní polovinu těla, což některé scény vysloveně vyžadovaly. Byla tedy ochotna akceptovat pouze černou barvou outfitu, kterou lze i na Jeamie-boyovi zahlédnout zhruba od 2/3 filmu, kažopádně i v tomto případě byla značně popuštěna uzda fantazii a kreativitě, neboť byl naprosto vynechán oživující doplněk v podobě rudého šátku, používaný v originále jakožto nenápadná pokrývka hlavy hlavního hrdiny. Vzhledem k tomu, že černé šaty byly nakonec ušity tak, že se v nich nedalo jezdit na koni, šermovat ani plavat, nezbývalo tak Natálce nic jiného než ve filmu tančit, tančit a zase tančit  .......

liquido26

liquido26 (hodnocení, recenze)

Dobrý den, prosím vás nevíte, proč se děj tohoto filmu tolik odlišuje od moderního remaku s Natálií Potman? Předem děkuji za odpověď.

Reklama

Reklama