Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oddaná manželka zoufale hledá vhodné nové tělo pro reinkaraci ducha svého zemřelého manžela, ale čeká na ni spousta nástrah. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Jenda 

všechny recenze uživatele

Dost nevtipná a celkem nemastná a neslaná komedie, ke které se bohužel přes práva na distribuci na vhskách v USA dostalo MGM a teď nás s ní pravidelně oblažuje na svém tv kanálu... ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Řekněme, že už tu byly zajímavější příběhy a řekněme, že tu byly i lepší herecké výkony, ale řekněme si i kolik hereček se může měřit s hrudníkem Bo. Ona dá do každé role všechno (počítáme-li svršky) - no a herectví v tu chvíli málokdo řeší... Je to kravina, to ano. Ale jsou tu i mnohem horší kousky, které jsou tím ubožejší, čím honosněji se tváří a navíc na ně není tak pěkný pohled. ()

Reklama

Stegr

všechny recenze uživatele

Zlaté maliny 1990 - 4x - Nejhorší film, Nejhorší herečka HR (Bo Derek), Nejhorší herec VR (Donald Trump), Nejhorší režie (John Derek)... ()

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Už mi lezie na nervy John Derek so svojou neskonalou túžbou predvádzať svoju manželku v Evinom rúchu po boku slávnych filmových hviezd ( napr. Richard Harris v Tarzanovi ). Toto je však paskvil na ktorý je škoda pozerať. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama