Reklama

Reklama

Herkules a Minotaurovo bludiště

(TV film)
  • Česko Herkules v Minotaurově labyrintu (více)

Obsahy(1)

V tomto filmu se s Herculem setkáváme v době, kdy se již zdá, že všechny příšery na světě byly vyhubeny. Z Hercula se stal rolník, starající se o svou rodinu a vzpomínající na staré časy plné dobrodružství. Jednoho dne Hercula navštíví starý přítel Iolaos a spolu se vydávají do Alturie, aby přemohli bájného minotaura. (Stegr)

Recenze (61)

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Už tenkrát, když jsem byl ještě mladší, mě štvalo, že hlavní bitka mezi záporákem a Herkulem je až příliš krátká. Nechápu to dneška, proč vznikl tento samostatný film a ještě v názvu Minotaurus, když s ním byl hotov za pár minut. Obzvlášť, když to podle legendy byl jeho bratr. Je to obrovská škoda. Lepší mohla být i postava Minotauruse. Snad se ještě naskytne příležitost k natočení remake, byť za cenu, že by to bylo bez Sorba. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Stále stejný Hercules. Já mít jeho sílu... no radši to nechme, ale tentokrát to na víc než 2* opravdu nemá. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tak jasné, je to "blbosť", ale inak id eo môj najobľúbenejší celovečerák s Herkulom Sobrom a to z toho dôvodu, že mám rád horor a tento diel je (v rámci možností) hororový. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Je sice poněkud zvláštní, že i do cyklu pouhých pěti filmů se jim vešel střihový díl, ale budiž. I v tomto formátu se podařilo hodně. Je to plné nostalgie, aby bylo později z čeho čerpat. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Pátý a poslední samostatný film o Herculovi je dle mého názoru nejslabší ze všech těch filmů, po boku s Amazonkami. Nemůže za to ani tak film, jako nudné flashbacky z předchozích dílů, které zabírají snad polovinu filmu a vzhledem k tomu, že jsem to všechno viděl chvilku předtím, mě to vážně nebavilo. Ale i tak se to dá překousnout a objeví se také Ioalus. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Trošku slabota, půl filmu se vzpomíná což je dost nezajímavé, pak se kecá což je ještě horší, a nejhorší je že minotaurova maska je tak příšerná že to není snad ani možný. Navíc ostatní toporní herci nemaj šanci zaujmout. Prostě nuda. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Poslední filmové Herculovo dobrodružství zavede našeho hrdinu do legendárního labirintu strašlivého netvora Minotaura. V první půli filmu se Herculovi vracejí vzpomínky a my můžeme vidět nejakčnější a nejlepší scény z předchozích dílů. Úsměvně působí hlavně, když jeho kamarád Iolaos vzpomíná na bitvu s Amazonkami z prvního filmu. Nicméně ti co ho viděli ví, že Hercules vrátil čas a tak by si Iolaos na to vůbec neměl pamatovat. :-) Film zakončuje sérii důstojně a upřímně si myslím, že i v dnešní době se najdou lidé co se na Herculovo dobrodružství podívájí rádi znovu. :-) ( 80 procent ) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Televízne filmy s Herculesom, podobne ako aj neskôr televízny seriál, ponúkajú excelentnú fantasy zábavu s výbornou technickou stránkou. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Posledný a asi aj naslabší diel s tejto televíznej tvorby. Ale pozerať sa to dá naviac tu Joals a Hercules spomínajú na časy keď všetko zlo zničili ale nie na dlho pretože im do cesty vnikne Minotaur. 60 percent. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ta část, kde se bojuje s Minotaurem, není vůbec špatná, ale než se k ní dostanete, tak v podstatě musíte protrpět hodinu záběrů, které jste viděli v předchozích filmech. Tohle je přesně to, co nemám na televizní produkci rád. Prostě se použije starý materiál a vy máte pocit, že sledujete nový film. Tady je toho nového opravdu minimum. Škoda, ale byl jsem rád, že se vrátil Iolaus. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Josh Becker udělá pokračování herkulese, ale že polovinu filmu zaplní opakováním z předešlých dílů to mu asi nějak nevadí, že tím může diváka naštvat, ale jinak zbytek celkem ušel. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Závěrečný film o Herkulovi je pro mě spíše zklamáním. Než se hlavní hrdina vůbec dostane do slibovaného bludiště, musí se divák poprat s asi tak milionem flashbacků, samotná postava Minotaura nestojí skoro za zmínku. Slabé. ()

Reklama

Reklama