Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po smrti své matky se čtrnáctiletá Grace rozhodne vrátit se do Afriky, aby našla Garyho, svého otce - geologa, kterého od rozvodu rodičů vídala jen zřídla. Vztah mezi těmito dvěma hypersenzitivními lidmi se ukáže být ještě složitějším poté, co je záchranná mise rozdělí ještě jednou. Garyho letadlo ztroskotá kvůli silnému větru uprostřed pouště a Gary je zajat gangem, který zde pátrá po diamantech... Grace se vydá po otci pátrat s bývalým průvodcem své rodiny Kadjirem - a aniž by tušila, jaké nebezpečí na ně čeká, rozhodne se najít cestu, která jí dělí od jejího otce. Přístupnost 16. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

f1 

všechny recenze uživatele

Nádherný, velice lákavý obal DVD říkal, pojeď na poušť. Tak jsme se začali dívat. Nerad něco shazuji, ale story je příšerná, ostatně, Frantíci v poslední době nic dobrého neudělali, ale tohle je hodně špatné. Sem tam nějaký pohled na poušť... trapné dialogy, špatní herci, někomu se líbíla Afrika, mi se taky líbí, ale líbila se mu tak, že o ní natočil film, který bude půjčovat kamarádům. Frantíci, natočte konečně něco dobrého, proboha!!! ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Co uděláš s těmi penězi, až najdeme ty diamanty ??" - "Koupím si velkej zlatej řetěz jako ty černoši z MTV.." ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Upřímně nemám páru, co si myslet o tak průhledném filmu. Dcera hledá otce v poušti a dál? Nepromyšlené, bezmyšlenkovité a dost chabé. Přesto místy se na tu krajinu hezky dívalo, kdyby ten film měl půl hodiny ušetřilo by to čas tvůrcům i nám. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama