Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá žena, Alice (Selma Blair), jde se záhadnou bolestí v podbřišku na prohlídku ke gynekologovi. Ten ale nemůže přijít na to, co je příčinou, a tak Alice navštěvuje stále více lékařů, až nakonec jeden doktor zjistí, že má v sobě obrovskou prázdnou tundru. Odborník přiměje Alice k zveřejnění, aby mohl mluvit o svém objevu, a tak je Alice propírána médii a zvána do různých talk show. Pak přichází výzva, kdo by byl ochoten vydat se do tundry, a tak se pár lidí vydává na cestu za zjištěním, kam tundra vlastně vede. (wertcha)

(více)

Recenze (12)

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Najskôr to vyzeralo ako pekná blbosť, no keď sa nad tým človek trochu zamyslí, môže tam uvidieť celý zmysel nášho života. No podľa môjho názor to mohlo byť prezentované aj trochu inou cestou. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Absurdní podobenství o člověku, o životě a o lásce. Na začátku působí poměrně nevkusně a i díky tomu si divák na konci uvědomí, jak je dnešní doba opravdu v jistém smyslu zkažená, když je prostou krásu některých skutečností třeba dokazovat a znovu odhalovat. Ale teď konec poezie, raději si to pusťte. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Skvělé! Dost neotřelý nápad, spousta hvězd v různých cameech, dobrá kamera... tenhle režisér odvedl kus práce! 80% ()

Frecklie 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nic podobnýho neviděla, hodně zvláštní krátkometrážní film :) ale příjemný a milý. Nepřijde mi ani zábavný, spíš tak nějak poeticky fantastický. Selma Blair je krásně nevinně roztomilá a Hugh Laurie byl fajn překvapení :) ()

PhillM. 

všechny recenze uživatele

Hmmm... tak tohle bylo... zajímavé. Těžko se mi hledají slova, jak tuto záležitost popsat. V případě tohoto krátkého filmu se třeba podívat se trošičku pod povrch:) Kdybych přece jen měl jedno adjektivum použít, řekl bych, že to bylo tak nějak zvrhle milé. ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Naprosto famózní krátkometrážní film. Je v něm úplně všechno - pěkná zápletka, drama, napětí, tracha humoru i akce. Navíc je zde pomalu více hvězd než v nějakém klasickém filmu. Prostě nádhera. Tento film se mi nikdy neomrzí ()

Patr1k 

všechny recenze uživatele

Na poéziu pretavenú v cukríkový vizuál som ešte nedospel, žial asi ani nedospejem, i tak zaujímavý nápad ()

Viking69 

všechny recenze uživatele

No me to neprislo nejak vtipny ani smesny .. psis takovy smutny a jako by se v tom skryvala nejaka duchaplna zprava, kterou sem jeste nerozlustil :D Vyborny song na konci "This Mortal Coil - Song to the Siren" Prijemny pribeh ()

Reklama

Reklama