Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinové situační komedie Viktor a Ljusja jsou spolu už dávno. On byl její jediný a mají spolu i dospělou, v tuto chvíli navíc těhotnou dceru. Kdo ví, jestli to má v nátuře, či za to mohou ty roky manželství, ale Viktor je své ženě nevěrný. Dokonce opakovaně. A nejenže ji neustále podvádí, ale donekonečna přichází i s idiotskými výmysly, kde v noci byl a proč se večer nevrátil domů. Tentokrát například tvrdí, že je mimozemšťan. A také že se má spojit se „svými“. V noci nad tímto blábolem jen mávla rukou, ale ráno je postel vedle Ljusji prázdná a Viktor definitivně pryč.
Ljusja jako žena ve středních letech na tu hru, že Viktor nyní krouží kolem zeměkoule, rezignovaně přistupuje. Má ale kamarádku, která to tak nehodlá nechat. Věra například tvrdí, že věděla, že to přijde, protože viděla ve snu amerického prezidenta – což je jednoznačně špatné znamení. Tím spíše, že v onom snu Bush dokonce rybařil. A je to také Věra, která vidí, že její nejka není žádná uštvaná soudružka, ale krásná elegantní štíhlá dáma, v pětatřiceti teprve na úsvitu svých nejlepších let, navíc bez starostí o budoucnost, a tak ji hodlá znovu posadit do sedla. Jenže uprostřed maratonu kamarádkou domluvených schůzek potkává Ljusja svého muže v metru. Přičemž se cítí nesmírně ponížená, protože ten se chová, jako by ji viděl poprvé v životě... (chamonix)

(více)

Recenze (1)

chamonix 

všechny recenze uživatele

Věra -  Ljusjina nejka a coby ženská fakt nesympatická, je opravdu vtipná postava. Ona jediná udrží v první polovině divákovu pozornost. Druhá půlka už se rozjede a vytáhne to na tříhvězdičkový mírný nadprůměr. ()

Reklama

Reklama