Reklama

Reklama

It's All Gone Pete Tong

  • Velká Británie It's All Gone Pete Tong
Trailer

Obsahy(1)

Frankie Wilde (Paul Kaye) je DJský bůh, který na Ibize hraje již 11. rokem s nepřeberným množstvím fanoušků, drog, sexu, alkoholu a skandálů. Lidé ho milují, média nenávidí. Jenže organismus namůže snést takový nápor, tak se stane, že Frankie ohluchne, také kvůli vrozené vadě. Tím skončí jeho účinkování na taneční scéně. Manželka ho opustí, jediným východiskem je, brát co nejvíce drog. Jenže Frankie se nevzdává a pere se s osudem. Nakonec si najde způsob, jak vytvářet hudbu i jako úplně hluchý. Hraje své staré sety a vrhne se zase do práce. Film je pseudodokument o Frankieho životě obsahující výpovědi slavných dýdžejů, kteří ho znali. (BUD-SFIS)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

melloun 

všechny recenze uživatele

O drogách a mejdanech už toho bylo natočeno spoustu, tohle je však výjimečný film s velice silným příběhem. Je pouze o čisté krystalické hudbě a o tom, že se nesmí člověk nikdy vzdávat, i když mu osud zrovna nepřeje. Nedovedu si představit, že by se něco takového stalo mě. O to víc musím vypíchnout, jak to výborně zahrál Paul Kaye, který ztvárnil hlavní postavu DJ Frankie Wilde opravdu dokonale. Je mu dokonce vzhledově i dost podobný. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavé, trochu zvláštní polodokumentární zpracování, hýřícího barvami a mně neznámého, hodně divokého života Frankieho Wildea. DJský bůh, který měl všeho až moc, aby vzápětí ztratil téměř všechno. Paul Kaye tady předvedl naprosto bravurní výkon a jeho DJ jsem mu do písmene věřila. Kdo ví co je dneska s Frankiem a jak bojuje dál se svým životem a hudbou. Ale stejně jako Berlin Calling jsou to snímky, které mně stačí vidět jednou a dost. 70% ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Frankie Wilde je DJ, jemuž leží u nohou celá Ibiza. Užívá si prachů, nádherných ženských a kila skvělého kokainu. Hell Yeah! V tom nejlepším však Frankie zjišťuje že přichází o sluch - o nejcenější věc DJ'e. A právě o přijetí a vyrovnání se s faktem, že to co Frankie uměl nejlépe už dělat nemůže, je snímek It's All Gone Pete Tong, ve kterém naprosto exceluje Paul Kaye. Jeho vzhled, mimika, jeho herectví (...) pozvedá postavu Frankieho Wilda do žebříčku těch nejlepších charakterů, které jsem zatím mohl na stříbrném plátně vidět. Ať jsou to jeho extatické stavy, deprese, poznávání nového života, smíření... No prostě wow! Navíc ani scénář a režie nezůstala pozadu a celý snímek jen tak prázdně neplyne, ale zanechává v divákovi citelnou stopu. A i když je trance na spodku mých hudebních preferencí, seděl mi i sountrack... Ať přemýšlím jak přemýšlím, nemám jediný problém s plným hodnocením. Everybody should have at least two Austrian mates. Everybody should have at least two. ()

ryoga 

všechny recenze uživatele

Ibiza is.... Frankie Wild is.... dva prsty hore Frankiemu!!! pekný filmík v ktorom je vidieť čo všetko Frankie Wild (síce v skutočnosti neexistuje) dokázal pre seba spraviť aby sa aj ako hluchý stal opäť DJjom - dokonca lepším a populárnejším než predtým keď nebol hluchý. Výborný výkon herca Paula Kaye. Výpovede známych DJjov ako Tiesto, PVD, Carl Cox robia film ešte zaujímavejším a reálnejším. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

To, čo zo začiatku vyzeralo ako ďalší drogový exces (a že aj bol, a bombastický!) sa v priebehu krátkej deväťdesiatminútovej stopáže menilo na drámu, komédiu a znova na exces, to sa len tak nevidí. Paul Kaye je pre túto rolu ako stvorený, jeho debilné ksichty ma vedia rozosmiať, jeho patálie s jazvecom mi občas nahnali strach a nakoniec jeho vysporiadanie sa s hendikepom mi navodili príjemné zimomriavky. Nečakal som od tohto filmu veľa, zvlášť, keďže nie som žiaden veľký fanúšik techna, ale vďaka tomuto filmu som pochopil aj na diaľku (a vzhľadom nato, že som tam nikdy nebol a ani nikdy nebudem), prečo Ibiza is... Nenápadný a totálne uletený, no zároveň geniálny film (?), ktorý nemôžem inak, než odporúčať. A keď si spomeniem na rozhovor skoro-hluchého Frankieho a jeho producenta Maxa... :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Herec Paul Kaye není fanouškem taneční hudby, proto kdykoli je scéna, kde má nasazená sluchátka, poslouchá kapely jako Sex Pistols nebo The Clash. (Tet.Ew)
  • Na začátku filmu je řečeno, že je natočen podle skutečné události, avšak žádný Frankie Wilde ve skutečnosti neexistoval. Hudbu, kterou slyšíme ve filmu vytvořil DJ Sammy. (LINKIN)
  • Hlavní postava je inspirována skutečným DJ Robbie Wildem, který je od narození na jedno ucho hluchý a na druhé slyší jen na 20 %. (Yhitte)

Reklama

Reklama