Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roland najde policejní uniformu. Neodolá pokušení a v uniformě se jde naobědvat na policejní stanici. Tam potká okouzlující ženu, která zoufale bojuje s příbuznými o své dítě. Rolandovi se hra na četníka zalíbí, a tak neváhá ani minutu a vrhá se do vyšetřování případu. Jeho nadšení je mnohem větší než jeho schopnosti. Potíže číhají na každém kroku, protože Roland je pro město chodící živelná pohroma. Speciální host: Terry Gilliam (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (18)

merigieren 

všechny recenze uživatele

bezdomovec převezme štafetu policisty, nejdřív objeví možnosti jídelny, pak si zkouší pravomoci a nakonec zkouší pomoct lásce z plagátu najít dítě. Bezdomovci jsou zde zobrazeni jako mírně neinteligentní jedinci. Unesou podnikatele, ten jim uteče a zase se vrátí, protože je má radši než kolegy mafiány. Hlavní hrdina nakonec zachrání a je zachráněn. Nijak obzvlášt mě nerozesmáli, ale to co dělali mi připadalo milé a zábavné :-) ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Zoufalá snaha o "groteskno" v postmoderním hávu. Až mi z toho bylo chvílemi teskno. Pár dobrých fórků a promluv (...třeba postavy vystupující z bilboardů a komunikující s naším hrdinou v rauši nebo >dětský den< ve squatu či >seznamování< se s policejní prací či výčet pornorolí ukřivděné maminky bojovnice či nákup jakéhosi zoufalého intelektuála v sexshopu...) utopených v podbízivé vatě všelijakého pobíhání, šaškování, bizarních držkopádů a hře na city stran líbezné holčičky, co jí odvedli od milující maminky, o napraveném businessmanovi ani nemluvě... Blablablabla, klošárům, flickům a batolatům zdar! Víc už zase jednou zmar a škoda času a slov... Merde... %-/ - - - P.S. A ten Terrry coby "Le faux bébé"? Nu, doufám že mu moc nezasmrádly ponožky... °-/ - - - P.P.S. Ale na >odpad< to fakt nemá! To si nechte v záloze pro leckteré ty naše tušašské opravdu mimosní srágory! - - - - - (Poprvé viděno lehce mimo po rauši 12.12.2012 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v originálním formátu obrazu/, hodnocení 182., komentář zde ve 13:13 notně rozmrzelý jako nešťastně třináctý - 12.12.2012) ()

Reklama

ac.milan odpad!

všechny recenze uživatele

Divný francúzsky humor. Ó, nie, založiť humornú stránku filmu na koktajúcom dedovi, ktorý je fakt úplne mimo, bolo úplným omylom. Toto fakt nie, buď tento druh humoru nechápem, alebo súdruhovia zo štábu urobili niekde chybu. Pretrpených 40 minút, potom nasledoval stop a vrátenie filmu do požičovne. Vyhodené peniaze. Odpad, 0*. ()

piglit 

všechny recenze uživatele

Asi to chce žít nějakou dobu ve frankofonním prostředí, poctivě skouknout každý francouzský film, který se vám dostane do ruky a najednou se do toho dostanete. Zdánlivě stupidní komedie se vám bude líbit, dokonce se budete královsky bavit. Netuším, jestli totéž platí o Bollywoodu, ale v případě tohoto filmu to u mě funguje... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Takové komedie umí natočit asi jen Francouzi. Jim ulítlé a vymknuté věci z kloubů jdou. Mají prostě velice svébytný smysl pro humor, na který musí mít člověk chuť. Byl to jednoduchý nápad a v jednoduchosti je síla. Šaty dělají člověka, ale samozřejmě přinášejí i velké komplikace.O tom se hlavní postava nálažitě přesvědčila. Roland byl sympaťák a dost si to užil. Držela jsem mu palce. Novou šanci si zasloužil. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama