Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josh Mallon (Bing Crosby) pochází z bohaté rodiny a je svým otcem a přítelkyní stále nucen, aby konečně dospěl, oženil se a převzal rodinnou firmu. Joshovi ale spořádaný a předem nalinkovaný život nic neříká, a tak se svým nejlepším kamarádem Acem (Bob Hope) bez vědomí rodiny jednoho dne nasedne na loď do Singapuru, kde chce bez otcova vlivu a peněz poznat život běžných lidí. S Acem se zařeknou, že do svého života nenechají proniknout žádnou ženu, ale už nedlouho po příjezdu poznávají krásnou Mimu (Dorothy Lamour), do které se oba zamilují. (StarsFan)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Během přestávky na oběd postříkal Bob Hope Dorothy Lamour mýdlovou vodou a brzy se do mýdlové bitvy zapojil i Bing Crosby. Válka skončila, když se Lamour podařilo zahnat Hopa a Crosbyho do kouta a vylila na ně všechnu vodu, co měla. Jediný, kdo z uvolněné nálady na natáčení nebyl nadšený, byl režisér, protože trvalo hodiny, než se podařilo opravit hercům make-up, oblečení a vlasy. (StarsFan)
  • Původně měli hlavní postavy hrát Fred MacMurray a George Burns, oba ale filmovou nabídku odmítli. Producent filmu se tedy rozhodl svěřit role Bobu Hopeovi a Bingu Crosbymu, které už dříve viděl společně šaškovat a kteří spolu dobře vycházeli. (StarsFan)
  • První ze sedmi dílů série "Road to", ve kterém vystupuje Bob Hope a Bing Crosby. (StarsFan)
  • Film bol natočený v Botanickej záhrade mesta Los Angeles. (adamulefa)

Reklama

Reklama