Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V osmém vyprávění o velkolepém a nebezpečném dobrodružství námořníka Sindibáda se náš hrdina zmocní tajemného medailonu, s jehož pomocí lze získat legendární poklad Alexandra Velikého. Sindibád pomalu odkrývá tajemství mytického ostrova Daryabar, ztrácí hlavu při setkání s krásnou Shireen a utkává se s mocným emírem a ještě nebezpečnějším Melikem, kteří o bájné bohatství nezávisle na sobě rovněž usilují. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jméno Sindibád evokuje mnohé, velká dobrodružství plná statečných mužů, bzukot cikád, vůni pryskyřice a květů orientálních stromů, sultánův harém a krásné oddalisky. Pravda je ale taková, že Wallacův technicolorový příspěvek do dějin kinematografie je nebetyčná ptákovina, odporná zrůdnost plná lží a nejneuvěřitelnějších vytáček, u které desetkrát usnete, i kdybyste desetkrát nechtěli. Sindibád je baron Prášil, navíc neumím vládnout ani šavli. Pryč odsud. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak ma zdroje neklamú, prvá hraná ´´sindibádovka´´. A to hneď mimoriadne kvalitná. Výprava, kostýmy, triky, to všetko s prihliadnutím na dobu a vek filmu, na vysokej profesionálnej úrovni. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Mladý Fairbanks (syn slávneho herca nemej éry) skáče, lezie, bojuje, robí žarty a miluje. Typologicky výborne obsadené so slušnými trikmi ako sa na Sindibádove dobrodružstvá patrí. Technicolor tiež zohral svoju úlohu. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama