Reklama

Reklama

Králiček Felix

  • Německo Felix - Ein Hase auf Weltreise (více)
Trailer

Obsahy(1)

Felix tráví prázdniny společně s malou Sophií a její rodinou. Utáboří se ale na kouzelném místě, které hlídají víly. Pokud někdo na toto místo vstoupí, přivolá zlého obra. Felixovi se podaří před obrem rodinu zachránit, ale sám se ztratí a musí najít cestu domů sám. Na své dobrodružné cestě se potká se sněžným mužem, lochneskou a dokonce se v ponorce dostane pod mořskou hladinu. S králíčkem Felixem si užijete spoustu zábavy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

S nezadržitelným propuknutím rozvoje globalizace se i do dětské animované tvorby v hromadném měřítku dostala zběsilost a agresivita. Ovšem, i tu lze zkrotit a stylově podávat na stříbrném podnose. Králiček Felix má snahu, ale ani tou nedokáže uspokojit potřeby vlastního žánru. Do příběhu se zapracovali snad všechny bizarní světové zvláštnosti a prastaré legendy. A Felix skáče z Himálají přes Skotsko a mořské hlubiny do Rumunska. Všemu se snaží vládnout schizofrenní lesní duch a nad chováním lidských postav zůstává rozum stát v nepochopení s ústy dokořán. Kreativní přístup je podnětný, jen se nesmí zaměňovat za bezradnost a znásilňování. Králíček Felix se ve svém druhu určení příliš nepovedl a zaujme pouze svojí zvráceností, která je ale určena pro jiné, než dětské publikum. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

O niečo lepšie ako nepriame pokračovanie, stále to ale zaváňa výtvoru bez kvalitnejšej animácie a bez edukačného obsahu, teda ak odmyslím niekoľko krátkych samostnaných dobrodružstiev, ktoré so sebou nesúvisia. Hlavne, aby to bolo farebné. ()

Meev 

všechny recenze uživatele

Mě za mlada příběhy Felixe moc bavili a v podstatě jsem na nich vyrůstal. Pro malé děti doporučuji, nevím, co sem dál psát, jen to, že mám asi nějaké divné oční spektrum, protože nahoře v pravo nevidím červenou barvu, ale modrou... 80%. ()

Reklama

Reklama