Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ešte pred nedávnom bola Diane šťastne vydatá a užívala si život a šťastie plnými dúškami. Keď však vyjde najavo, že finančný poradca je v skutočnosti podvodník, všetko sa zmení. Všetky peniaze sú preč a Dianin manžel následkom tejto udalosti spácha samovraždu. Diane je teraz odhodlaná chytiť muža, ktorý spôsobil rodinnú katastrofu a to za každú cenu a za každých okolností... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

mzop 

všechny recenze uživatele

Klasickej béčkovej trihler, kterej však patří k těm lepším. Za nešťastné bych v prvé řadě považovala obsazení - vedle Pety Wilsonové (mimochodem zrzavé vlasy jí opravdu neslušely, stejně jako peroxidová blond) mi neseděla ani představitel policisty a dokonalý manžel. Ale na koukání to bylo, rozhodně. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Jestli je nebo není Peťulka sexi by nemělo ovlivňovat náš pohled na hodnocení toho filmu. Diana, kterou hrála, měla smůlu na manžela, který vůbec nenaslouchal své ženě a sobecky si šel za svým egem. Když ve své velkoleposti a namyšlenosti narazil na člověka, který takových hrdopychů využívá, vzal to zkrátka. Což je příklad toho, že čím výš se hrabeme, tím hlubší je pak pád dolů. Diana byla naopak žena, která by pevně za svým sobeckým mužem stála a pomohla by mu se z těch sraček vyhrabat. Po jeho smrti Dianě nezbylo nic jiného, než přežít a finančně se z toho vymanit sama. Vzala práci servírky a v podniku, kde pracovala se náhodou objevil finanční podvodník, který měl na svědomí úpadek štěstí Diany. Tahle náhoda ji vnukla rozehrát nebezpečnou hru. Film nás překvapí svou zápletkou, rozuzlením a závěrem. ()

Reklama

swell 

všechny recenze uživatele

Průměrný televizní film. Poměrně dlouho dopředu jsem předpokládal průběh, takže mě nic moc nepřekvapilo a tím ani extra nepobavilo. Ale co, slušná zápletka, tak proč nedat 50%. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama