Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední kasino vypráví příběh profesora matematiky závislého na hazardu, který se znelíbí surovému lichváři. Profesor si ze zoufalství naverbuje tři unikátně talentované postgraduální studenty: Scotta, Elyse a George, a učí je umění, jak počítat karty, aby se vysvobodil ze zajetí dluhů. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Faye 

všechny recenze uživatele

Profesor s doktorátem z matematiky má problém, pro Casina je profláknutá postava, takže má zákaz vstupu, navíc má dluhy a věřitel je neodbytný. Jediným řešením se zdá sestavit a vyškolit tým. Po poněkud rozpačitém začátku jeho žáků.. „ zmatečné signály, špatné sázky a vy se k sobě chováte jak staří kámoši“ se začnou konečně penízky hrnout, alespoň pro tým . Jenže Casina nemají rádi, když se peníze přesunují nesprávným směrem a dluh profesora narůstá (bylo potřeba půjčit si do hry a to na vysoký úrok) takže nyní je nutné vyhrát půl milionu $ a to do týdne. Příjemný film, který mě utvrdil v přesvědčení, že já bych si na obživu tímhle způsobem nevydělalajaká škoda! ()

Toshiro 

všechny recenze uživatele

Klišé na klišé. Profesor matematiky hraje black jack a počítá karty. Dluží peníze náležitě úlisnému kšeftaři z podsvětí. Z kasin ho vyhazují tak si udělá tým z vysokoškolských studentů - jako by se počítat karty nemohl naučit každej bambus. Atd.. Mnohem radši se podívám na záznam reálného poker turnaje než další podobně pitomý film. ()

Reklama

Reklama