Reklama

Reklama

Mladá včela jménem Barry se nechce bezmyšlenkovitě zapojit do pracovního procesu. Když vylétne z úlu a rozhlédne se po světě, zamiluje se do sympatické květinářky Vanessy. S její pomocí zažaluje u soudu lidské firmy za vykořisťování, ale po vyhraném procesu musí napravit důsledky obousečného vítězství. (HBO Europe)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (353)

Flynn 

všechny recenze uživatele

Další z nekončící řady animáků, které se všude rodí jako houby po dešti. Veselá podívaná, v tomto případě bych řekl že více zaměřena na dětské obecenstvo, nejen příběhem, ale i do očí bijícím ponaučením. Určitě se dá vybrat lepší animák, u kterého se pobaví více celá rodina, ale pro děti je tohle asi docela dobré..... ()

themic 

všechny recenze uživatele

Tohle se řadí mezi ty příjemné a snesitelné animované oddychovky. Příběh docela vtipný, žel někdy je to až moc přitažené za vlasy a ty postavičky nebyli moc originální. Občas se i člověk zasměje nějakým těm vtipům, kterých tam je jen po skromnu. Film jde, není to úplně nejhorší. Zpracování se taky docela povedlo, nejlepší tam byl Sting.:) Animovaný B-film jak už tu někteří psali, prostě průměr. Hodnotím 55% ()

Reklama

Vědma 

všechny recenze uživatele

Sem tam se vtípek poved a vzhledem k tomu, že Nova měla včelí nedělní odpoledne a předchozí Cena medu (starší český film, totálně zprasený) byla ještě větší nuda, i když jsem to naštěstí neviděla celé, tak tohle ještě šlo. Ale v rámci animáků horší průměr. Malé děti by to mohlo dost poznamenat, kdyby tomu snad věřily. :-) ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Šel jsem na přednášku o Nepálu, nevlezl jsem se do místnosti, tak jsem skončil na Panu Včelkovi - jednoduché to moralitce o tom, že včely (respektive jejich "práce") jsou pro přírodu velice důležité. A kdybyste to nevěděli, tak včela když dá někomu žihadlo, tak hned neumře. Může jít na kapačku a místo žihadla si dát pidi-mečík na napichování jednohubek. Na jednu stranu se tedy film snaží děti poučit, na druhou stranu jim blbne hlavy. Pro dospělé je Pan Včelka poměrně nudný, nebýt několika vtípků mimo hlavní plán akce, asi bych se ani příliš nezasmál (narozdíl od filmů od Pixarů). Ale celkově bych film bral za ještě poměrně vkusnou zábavu. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pana Včelku jsem viděla hned několikrát a dost se mi líbil. Zajímavý nápad - mluvící včelky si žijí svůj produktivní život a shodou okolností se jedna dostane do světa lidí a spřátelí se s květinářkou - přichází tak na kloub celému procesu, který obnáší výrobu medu apod..Soud byl hodně zajímavý a nápaditý. Pravda, že animace mohla být lepší, ale mě to stačilo. Rozhodně lepší než Kung fu panda nebo Astro boy a jiné... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Zatímco v běžném animáku se vyskytuje v průměru kolem třiceti mluvených rolí, v Panu Včelkovi jich napočítáte pětasedmdesát. (Siriuss)
  • Jerry Seinfeld prozradil, že když obědval v domě Stevena Spielberga, nejprve zmínil nápad na tento film jako vtip, ale Spielbergovi se ta myšlenka velmi zalíbila. (HappySmile)
  • Jerry Seinfeld řekl, že jeho postava Barry B. Benson je pojmenovaná podle sitkomu Benson, kde tehdy získal jednu ze svých prvních TV rolí. (HappySmile)

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Reklama

Reklama