Reklama

Reklama

Obsahy(1)

U jezera nedaleko Bogoty je nalezeno tělo nabodnuté na kůl. Děsivý zločin zaujme jednoho novináře, který rozhodne odhalit, co se stalo. Společně s přítelem zabředne do bažiny intrik a politické korupce, jíž velí lovci lidí... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Eclipse_cz 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film z kulturně odlišného prostředí, dokoukal jsem ho až do konce i bez českých titulků. Martina García ve filmu vypadá výborně. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Film podle stejnojmenného bestsellera kolumbijského autora jménem Santiago Gamboa, který užívá detektivní žánr k útoku na společnost, v níž korupce je smutným aktem každodenního života a jediný rozdíl je mezi politiky a gangstery v jejich formě a strategii....Když je rozkládající se mrtvola naražená na kůl nalezena, je osloven žurnalista Victor, tvrdý piják a řetězový kuřák rozvedený a trpící hemoroidy. Výměnou za exkluzivitu má napsat projev pro plukovníkovo anonymní společenství. Viktor brzy odkryje síť intrik kolem titulní oběti s pomocí zřízence, který může být bratrem mrtvého, a mladou prostitutkou z bordelu....(70%) ()

Reklama

curil 

všechny recenze uživatele

Film natočil kolumbijský režisér Sergio Cabrera (nar. 20. dubna 1950, Medellin, Kolumbie). Chybí v popisu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama