Reklama

Reklama

Beethoven 4

  • USA Beethoven's 4th (více)
Trailer

Obsahy(1)

Beethoven u Newtonových trpí nedostatkem přízně, zatím ale musí u nich zůstat do doby, než se jeho majitelé vrátí z Evropy. Matka už má psa dost a pohrozí, že ho dá do útulku. Děti se rozhodnou, že bernardýna přihlásí do kurzu psí poslušnosti. Tam Beethoven opět způsobí zmatky, shodou okolností ale dojde k výměně stejně vypadajících psů. Newtonovi najednou zírají, jakého mají poslušného psa. U Newtonových je teď Michelangelo, vzorný pes z milionářské rodiny Sedgwickových. V bohaté a snobské rodině je zase Beethoven, který tam samozřejmě způsobí úplnou spoušť. Sedgwickovi pro samou práci nemají na svou dcerku Madison čas a ta citově strádá. S příchodem Beethovena se ale všechno změní... (TV Nova)

(více)

Recenze (40)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

A je to tady, od tohoto dílu, začala být má oblíbená psí série lehce debilní. Teda ona už trojka byla na hraně, ale pořád se to ještě na třech tlapkách udrželo. Nicméně mě to neodradilo a viděla jsem i pětku. Jelikož už to nějakej ten pátek je, oživím si jí. Třeba mě nadchne více než posledně (pochybuju) . Ale pokud se nacházíte ve stavu zhuleném, tak se pár scének chytí, hned Vám je vyjmenuju. Tak dobrá byla třeba ta....no...jak tam...seru na to ()

Brouk odpad!

všechny recenze uživatele

Ne! Ne! Ne! A zase Ne! Kolik jich ještě bude? Beethoven 6? 7? 24? Nevěřil jsem, že se dá udělat výtah a "výcuc" z milionkrát vytahaného scénaře... Óóó, jak jsem se mýlil... Dá!!! Bohužel... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ano je to jen prodlužování stále toho samého. Beethoven měl mít pouze dva díly, které by bohatě stačily, jenže někdo si řekl, že se musí natočit dalších X dílů, aby se na tom vydělalo pár doláčů, i když to bude stát za prd. Ono to zase není úplně příšerný, jenže se na to stačí podívat pouze jednou a máte na několik let vystaráno. Je to spíše pro ty děti a rodiče u toho můžou v klidu usnout. Horší průměr. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Na podobné úrovni jako marná trojka. Opět nic mě nezaujalo ve filmu než pár vtipných scén - asi tak o jednu scénu víc zde bylo než ve trojce. Takže opět docela slabota. A to vzniklo po této čtyřce ještě několik dílů (5,6,7), které raději sledovat nebudu. Hodnotím na 26% = * ()

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi, ale opravdu velmi smutné. Nechme stranou Reinholda a ostatní tragédy, co se rozhodli tomuhle upsat, ale sprosté využití (kdysi oblíbeného) bernardýna je ze strany tvůrců bezmála hyenismus. Projdeme si to: Nenávist po trojce opadla, ale jinak je to stále stejně strašné. Záměna tu už byla stokrát a stokrát lépe zvládnutá. Špatně je všechno, a proto radím dát ruce pryč. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pochválím jedna začátek nový film bla bla bla, a pak možná i další ale tohle fakt ne z milosti nedávám dopad! ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Zlato, jen to jen na čas, než se George vrátí z Evropy !!" - "Já vím, ale zdá se mi to nespravedlivé, když v Alpách je tolik lyžařů, kterým by mohl zachránit život !!" ;) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pekne sa nám to vrší. Bétovenovská séria sa nám prepadáva z rodinnej zábavy do nehumorného sitcomu, ktorý by mal vraj baviť...no koho, to teda neviem. ()

xerno odpad!

všechny recenze uživatele

Vezmu brokovnici a provedu čistku Davida M. Evanse a jeho podobných režisérů, protože timhle filmem jen zaplevelujou takovýhle databáze a hlavičky malých dětí. Díval jsem se na to jen náhodou a jsem ještě dnes znechucen. 0%, to je jasný... ()

Reklama

Reklama