Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kanadský producent "béčkových" filmů Lloyd A. Simandl přenesl výrobu do Čech, kde je levnější, do menších rolí obsazuje i tuzemské herce. Osou napínavého vyprávění plného rvaček a honiček jsou příhody osamělého poldy, jenž se snaží přemoci gang ničemů, kteří unesli luxusní vlak a za propuštění rukojmích požadují vysoké výkupné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

choze 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, jak se Simandl popasuje s vlakem a jak byste asi řekli? Ve vlaku (navenek vypadá docela honosně, interiér je ovšem na první pohled ušmudlaně český) strávíme sotva minutu, venkovních záběrů na jedoucí vlak je tak pět minut, zbytek filmu se odehrává v železničním tunelu. Až na něco málo exteriérů vznikla většina filmu evidentně v milínské bramborárně, buď se postavy pohybují v nějakých skladech nebo papundeklových místnostech. Tradičně dementní scénář tyje z PŘEPADENÍ 2: TEMNÉ ÚZEMÍ, herecké výkony do jednoho příšerné (včetně Rodena), erotiky poskrovnu (najde se tu úchyl, který by byl zvědavý na souložící Petru Martincovou?) a akce se nese v duchu četných, okatě dopostprodukovaných explozí. Stejný amatérský nudný šunt jako jednička, ale půl hvězdy za Judge Reinholda, který si svého akčního hrdinu užívá (až to diváka bolí) a za Kateřinu Brožovou sexuálně obtěžující ženskou rukojmí. ()

Tuxedo odpad!

všechny recenze uživatele

Vykrádačka Přepadení 2, jenž bylo pokračováním vykrádačky Smrtonosné pasti (a inspirace Die Hard je tu víc než zjevná: záporák jménem Hans Brecker a zpečetěný osud hlavního padoucha budiž příkladem). Jinak se jedná o shit nejhrubšího zrna. Idiotská zápletka, nereálné postavy (plus toporní herci) a akční scény, trapné hlášky a špatně animované výbuchy. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak po pravde kdybych mel byt objektivni nestalo by hodnoceni za nic ale ja sem silne podjaty trash fanatik a tomuhle kousku kterym Kaja Rodenu odstartoval svoji emerickou karieru proste nemuzu dat pod 3* jasne ze je to ultra zetko Brozova je dost hrozna Sarrazin velmi nenapadny zaporak Reinhold obcas zahlaskuje ale taky zadna slava Roden tu proste vsechny strka do kapsy je naprosto ultimatni a kvuli nemu stoji se na to podivat jinak to je proser o tom zadna ale proc bejt tak zlej tocilo se to v Cesku ja sem patriot a milovnik podobnych silenosti takze proc to standartne neohodnotit ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je skvelé sledovať v ´´západnom´´ béčku, hercov z neďaleka. Roden si svoje dosiahol ( je hercom svetového formátu ), Brožová mala namále, pretože jej kreácie násilníckej ,,BITCH,, nieje na zahodenie a mohla sa vyvinúť v herečku podobného kalibru, ako Roden ( podľa ,,kariérneho,, života ktorý si zvolila, o to ale zrejme nemala záujem ). Pyrotechnika buráca ( miniatúrne výbuchy helikoptér a vlakov som zhltol aj s navijákom : ) ), strelivom sa nešetrilo, nešetrilo sa ani vykrádaním akčných klasík, či dokonca aj ich napodobenín. Čiže CRACKERJACK 2 je vlastne mockbuster mockbusterov. Paráda! ()

zette odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je nepovedena parodie na vsechny beckove filmy. Myslim, ze to Rodenovi muselo dojit uz pred prvni klapkou. Totalni pruser.-). ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Hahahahaha, u tohodle filmu (jako skoro u všeho v čem měl prsty pan Simandl) se může podělat smíchy. Bohužel to je ten druh smíchu, který není příjemný-směji se abych nebrečel, či nezvracel nad debilitou a kravskou amatérností. Brrrrr..... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Byť to dle názvu vypadá, s předchozím snímkem nemá nic společného. Jiné postavy, jiný příběh. A příběh stylově šablonovitý a opět ne zrovna dobře zpracovaný. Od dialogů až po dějství vypadá značně sekaně a hlavně neplynule. Jakoby to bylo bez úprav převzato z nějakého komiksu. Viditelně jednoduché speciální efekty, které mnohé televize používají do dnes, nijak neohromí a prozrazují velmi malý rozpočet. Vedle Karla Rodena a Kateřiny Brožové v jistém slova smyslu překvapuje účast Judgea Reinholda. Jeho filmografie sice není zrovna nic moc extra, ale s Eddiem Murphym pobíhající po Beverly Hills se mi zamlouval daleko více. Místy se děj táhne a když se tím přibrzdí vývoj děje, začíná značně nudit. Ani akční scény nijak neohromí. Na jedno zhlédnutí sice může tento snímek postačit, ale k návratu bude mít cestu hodně trnitou. ()

JimDeNiro odpad!

všechny recenze uživatele

Toto bylo co, ty vole??? No já fakt nesnesu ty Simandlovi braky. Vždycky se snažím, ale ono to nejde dokoukat, a tudíž ohodnotit. Tenhle film jsem měl v merku pěkně dlouho, samozřejmě kvůli Karlovi Rodenovi (žeru ho, no) a i se zvědavosti k tomu, jak se s rolí popere Kačena Brožů.. No, těžká nuda, já to nemohl dokoukat (zvládl jsem 1:17:34) a to jsem schopný vydržet u těžké ptákoviny, ale tohle nee, hrůza po všech stránkách, vím sice nulový rozpočet, ale takhle je to taky škoda peněz, radši na charitu. A ty herecký výkony, otřesný!!!! I Karel Roden hrál děsně. Žádná pozitiva na filmu nemůžu najít, ať hledám, jak hledám!!! Ale nejvíc mě mrzí, že ani za Rodena nemůžu dát tu hvězdu... Zas ale nevím jak film skončí, a jak to dopadne s Karlíkem a Káčou jako záporáky??? :) Že bych to dal ještě jednou a dokonce?? 0% P.S. Wacoslav1, jsi fakt vlastenec, klobouk dolů. Já chtěl být taky, ale bohužel se mi to nezadařilo, toto fakt nedám. ()

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

Brožová a Roden jako záporáčtí pohůnci top, doktor Radek Zelenka s modely vláčků v kufru genitální, sexuální scéna Martincové neuvěřitelná. Fakt, že únos vlaku vyšetřují vpodstatě 2 policajti je to nejvíce normální na téhle mántákovině. 25% ()

Grimaldi odpad!

všechny recenze uživatele

Lloyd A. Simandl je pro mě naprosto fascinující postavička filmového světa. I když tady jenom produkoval, jeho rukopis je všude znatelný. Crackerjack 2 tak vykrádá mnoho lepších filmů a je celkově naprosto tragický. A to přesto že má jako záporáka Karla Rodena. Já ale přesto nepřestanu dokud nepatřím všechny filmy na kterých se podílel. Každé dílo byť sebehorší totiž má díky jeho vzniku u nás pro mě přidanou hodnotu. Jako fanoušek akčních filmů i patriot bych přece měl znát i ty naše „české“. ()

Reklama

Reklama