Reklama

Reklama

A Day with the Meatball

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2002, 2 min

Obsahy(1)

Může pes prožít den stejně jako člověk? (MMR)

Recenze (9)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zatimco se Sandler vali doma, zvladne jeho cokl zabehnout do skoly, zatrenovat box a dalsi sporty a sbalit zenskou. Vipny to moc neni, cokl je osklivej a tech par sekund, co se tu Sandler tvari jak retard, moh klidne zaplacnout jakejkoliv neznamej xicht. ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Možno je to tým, že nemám rád psy. Možno som len nepochopil na tom tú "srandu". Alebo to bude asi niečo medzi tým... Nápad možno dobrý, pre milovníkov psov a tých, ktorí sa vedia zabaviť na tom, keď sa zviera "hrá" na človeka. ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Vtipné mi to nepřišlo a nechápu proč v tom musel zrovna hrát Sandler. Mohli tam dát někoho sympatičtějšího než jeho a zrovna tohoto psa. Spíš mi to přišlo jako reklama na nevim co a psí výkaly radši nekomentuju. Moje hodnocení: 20% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jo, kdyby podobný kousek natočila o svém mazlíčkovy začínající šestnáctiletá youtuberka, tak se nemáme o čem bavit, ale v případě Adama Sandlera si nejsem příliš jistý významem tohoto youtube home videa. ()

Rapaport 

všechny recenze uživatele

WTF? Tohle home video, jsem jaksi nepochopil. Necháp účel,ani to proč tam hraje Sandler. Youtube video,jteré nestojí za to. ()

Reklama

Reklama