Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paulie má pár dní před svatbou a tráví je přesně podle plánu - se svými kamarády. Popíjejí v hospodách, hrají softball a tlachají o životě a různých světoborných problémech. Jeho těhotná snoubenka pro to ale nemá moc pochopení. Chce, aby byl Paulie s ní, zařídil dětský pokoj a tak dále. Zkrátka aby se věnoval rodině a netrávil všechen volný čas s partou kamarádů, kteří ještě nevyrostli, a asi nikdy nevyrostou, z puberty. Paulie začíná přemýšlet, jestli manželství je pro něj to pravé. Kamarádi radí různě. Jeden tvrdí, že kdo uteče, vyhraje, druhý, že manželství je nejlepší věc na světě. Co si vybrat? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Název filmu nabádá spíše k tomu, že se bude jednat o divoké večírky, chlastání a podobně, ale to jste skutečně na omylu. Nic podobného alá "Hangover" nečekejte. Celý film se odehrává na maloměstě, vlastně i na jednom předměstí, kde úplně obyčejní kamarádi řeší své problémy. Každý má své specifické a tyhle obyčejné "kluky od vedle" prostě nejde nemít rád a nefandit jim. Jednoznačně za čtyři. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Fajn komedie, která která kromě spousty nadávek přináší i trochu vážnější nádech. Parta kamarádů se sjíždí do maloměsta, kde se jeden z nich má ženit (vlsatně tam většina z nich žije). Nečekejte ale žádnou nevěstu na útěku, nějakou dávnou ládku, která se náhodou objeví a podobné ohrané scénáře. Tohle je spíš konverzačka; kažý z přátel se svým osobitým způsobem potýká s vlastními problémy, vznikají "třecí plochy", konflikty, ale přesto jsou to kámoši a ač to může vypadat jako drama (ale fakt není), bavil jsem se. Slušných 60% #Za zmínku stojí, že jednu menší roli si střihla Jessica Capshaw (Grey's Anatomy). ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Zprvu hodně svěží film o kamarádech, kteří se sejdou ku příležitosti svatby jednoho z nich. Jak to tak bývá, řeší si své problémy, ale způsobem který nic nového neukazuje a jednou začne nudit. Kvůli neokoukaným hercům to ale byla celkem pohodová záležitost. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Za vším hledejte Edwarda Burnse. Jen hudbu mají Robert Gary a P.T. Walkley a za kamerou byl William Rexer. Na mě moc svatební. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá komédia s hercami, ktorých mená neviete..ale poznáte ich z kde ktorého filmu...proste jemný humor o svadbe a rozlúčke so slobodou a vzťahov medzi kamarátmi... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Kdo nemá schopnost se přizpůsobit ve vztahu tomu druhýmu,neměl by se ženit.Vždycky při sledování podobnejch filmů se přesvědčim o tom,že i ve čtyřiceti letech jsem vlastně dítě,a jdu radši do hospody.60%. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Nejde o žádnou velkou zábavu, jak by mohl název evokovat. Každý z party dlouholetých kamarádů si v sobě nese nějakého strašáka a během „pánské jízdy” u příležitosti svatby jednoho z nich se ho pokouší zbavit. Nejvíce jsem rozčarovaná z toho, že dle předpokladů nakonec všechno dobře dopadne a všichni dosáhnou životního uspokojení. (50%) ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Hudební? Kdo si co šlehnul? B) Nicméně.... po naprostém zklamání které pro mě představuje.... DÍKY BOHU poslední Pařba.... ve Vegas.... Jsem si KONEČNĚ ZPRAVIL NÁLADU. Geniální, sexistický.... drsný, ale geniální.... smál jsem se po celou dobu. Svaz závisláků na sexu? Kdo by od toho čekal i něco jiného že? =D A právě jsem přidal jedno procento.... schválně o kolik se to ještě zvedne. B) ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Film mě zaujal, ale ani ne tak moc malou gay vsuvkou, jako spíše postavou režiséra a hlavního hrdiny, prostě takový fajn snímek ... 5655 ()

arnost 

všechny recenze uživatele

Bolo to celkom prijemne. Len tých urevaných chlapov mohlo byť menej :), ale inak dobrý film ako si priatelia, pred svadbou jedného z nich potrebujú vyriešiť pár osobných problémov. Dobre sa mi na to pozeralo očakával som, že to bude slabé, ale prekvapilo. ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Úhledný americký film, na který se dobře kouká, pokud máte žaludek na "správňácké" řešení problémů po hollywoodsku. Problém je, že všechny konflikty jsou tak úhledně zameteny, že děj zanedlouho vyšumí z divákovy mysli. Aspoň mně se to přihodilo; až když jsem se chystala napsat komentář, zjistila jsem ke svému údivu, že jsem film už jednou hodnotila... ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Film který mě nijak nepřirostl k srdci, komedie nemám ráda, dějově hodně slabé, kamarádi, kteří jsou pozváni na svatbu svého kamaráda, a právě proto zde jsou různé příhody, které mě nepřišly vtipné, až pro mě zbytečné, škoda, že se tento film zkrátka moc nepovedl ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Mozno, keby nebolo napisane ze komedia (ja mam o tomto zanre inu predstavu), by som dal aj 4*, ale urcite to bol slusny relax. ()

maart 

všechny recenze uživatele

Neviem trošku mi to pripomínalo Beautiful girls, teda nie dejom ale atmosferou.... Ale predsa len o niečo slabše i ked vtipne a možno semtam aj na zamyslenie. A áno snad miestami trošku precukrované. ()

Hystory 

všechny recenze uživatele

Neviem, kto to pohnojil, ale Pánska jazda nie je komédia. Jediné, čo pripomína klasickú schému romantických komédii je svadba, ale dej okolo nej je viac psychologická dráma, ako ultra-ľahká predsvadobná zbesilá jazda: Hlavný hrdina pochybuje v to, že si naozaj má spečatiť svoj vzťah a spojiť život so ženou, ktorou býva. Jeho bratovi sa zase manželstvo rozpadá, a on to rieši alkoholom a prostitútkami. Tretí kamoš (Matthew Lillard, ktorý paradoxne nikdy nehral "múdreho" rodiča) sa podlamuje pod ťarchou svojej štvorčlennej rodiny. Je tu ešte John Leguizamo, ktorý sa vracia po 8 rokoch domov aby sa kamarátom priznal, že je gay. Plus je tu ešte jeden chlap, s tvárou Jaya Mohra, ktorý býva s otcom, a na 30 ročného sa správa tak-nejak dementne (vďaka nemu je tu zopár úsmevných momentov). Nooo, a začína sa ani nie romantická komédia, ale príbeh o ľudských vzťahoch a o problematike riešenia životných situácii. Ani raz som sa nezasmial. Ak je táto dráma naozaj komédiou, tak naša spoločnosť má bezpochyby vážne problémy, ale ako dráma, naozaj obstojne zvládnutá!!! ()

Reklama

Reklama