Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za pětapadesátiletého Gábora až dosud všechno řešila jeho matka. A asi to tak bylo lepší, protože retardovaný postarší muž s chováním a smýšlením malého dítěte neměl mnoho šancí v divokém světě obstát. Ale nyní mu nezbyde nic jiného. Gáborova matka totiž umírá coby oběť nepovedeného přepadení banky a Gábor se musí vydat na útěk. Není však sám, společně s ním utíká i pochybná Jolie, mladá prostitutka, která byla, stejně jako Gábor, ve špatný moment na špatném místě. Pouze oni dva znají tváře zločinců, a proto se stávají kandidáty na likvidaci. Jak dlouho ale dokáže podobné spojenectví vydržet a co všechno může oběma tolik rozdílným lidem nakonec přinést? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Těch pár hodnocení tenhle film dost srazilo a já nevěděl, co si o něm myslet. Ve výsledku jsem byl ale příjemně překvapenej. Vesela Kazakova je docela hezká ženská a i když příběh má kopu nesmyslných děr, pořád se na to nesmírně hezky koukalo, včetně té krajiny, ve které se film odehrával. Radosti, ale i starosti života se tu snoubí a věřte mi, že ten film k Vám dorazí se stejnou pohodou jako vyzní samotný plakát. ()

vancho 

všechny recenze uživatele

Veľmi zvláštne "road movie", ktorého percentá iste stúpnu, keď ho ohodnotí viac užívateľov. Nepravdepodobný pár - autistický päťdesiatnik a ukrajinská prostitútka utekajú z Maďarska do Srbska k rodine Gábora pred zločincom. Okrem veľmi dobrého "rainmanovského" výkonu Zoltána Geru a presvedčivého zobrazenia prostitútky Veselou Kazakovou, film má svoju osobitú poetiku, pekné zábery prírody a režisér ústami Gábora vyjadruje aj vieru v prirodzenú ľudskú slušnosť a tradičné rodinné hodnoty. Je to jeden z filmov, ktorý sa vám začne viac páčiť pri druhom a treťom zhliadnutí. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama