Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za pětapadesátiletého Gábora až dosud všechno řešila jeho matka. A asi to tak bylo lepší, protože retardovaný postarší muž s chováním a smýšlením malého dítěte neměl mnoho šancí v divokém světě obstát. Ale nyní mu nezbyde nic jiného. Gáborova matka totiž umírá coby oběť nepovedeného přepadení banky a Gábor se musí vydat na útěk. Není však sám, společně s ním utíká i pochybná Jolie, mladá prostitutka, která byla, stejně jako Gábor, ve špatný moment na špatném místě. Pouze oni dva znají tváře zločinců, a proto se stávají kandidáty na likvidaci. Jak dlouho ale dokáže podobné spojenectví vydržet a co všechno může oběma tolik rozdílným lidem nakonec přinést? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

vancho 

všechny recenze uživatele

Veľmi zvláštne "road movie", ktorého percentá iste stúpnu, keď ho ohodnotí viac užívateľov. Nepravdepodobný pár - autistický päťdesiatnik a ukrajinská prostitútka utekajú z Maďarska do Srbska k rodine Gábora pred zločincom. Okrem veľmi dobrého "rainmanovského" výkonu Zoltána Geru a presvedčivého zobrazenia prostitútky Veselou Kazakovou, film má svoju osobitú poetiku, pekné zábery prírody a režisér ústami Gábora vyjadruje aj vieru v prirodzenú ľudskú slušnosť a tradičné rodinné hodnoty. Je to jeden z filmov, ktorý sa vám začne viac páčiť pri druhom a treťom zhliadnutí. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Těch pár hodnocení tenhle film dost srazilo a já nevěděl, co si o něm myslet. Ve výsledku jsem byl ale příjemně překvapenej. Vesela Kazakova je docela hezká ženská a i když příběh má kopu nesmyslných děr, pořád se na to nesmírně hezky koukalo, včetně té krajiny, ve které se film odehrával. Radosti, ale i starosti života se tu snoubí a věřte mi, že ten film k Vám dorazí se stejnou pohodou jako vyzní samotný plakát. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama