Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh rozvedeného tvrdo pracujúceho muža a jeho jedenásťročného syna zaváňa záhadnými premenami rolí, keď sa syn ocitne v tele svojho otca a otec sa stáva chlapcom, ktorý práve vchádza do sveta puberty. Milý príbeh plný nečakaných situácií zaujme rovnako veľkých ako aj tých neskôr narodených divákov. (oficiální text distributora)

Recenze (19)

tron 

všechny recenze uživatele

„Je slávny?“ – „Bude. Keď ho zabijem.“ Niekedy sú slová zbytočné. K tomuto filmu nie je čo veľmi dodať: jedná sa o ukážkovú „výmennú“ komédiu, v ktorej si dvaja rozdielni ľudia vymenia duše/telá. V tomto prípade do seba zahľadený bohatý otec (sympaticko-nesympatický Judge Reinhold z POLICAJTA V BEVERLY HILLS 1 – 3) so školou povinným synom. Nastáva séria vtipných, nevtipných a nudných (určite neoriginálnych) scén s, pravdaže, morálnym ponaučením. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jeden ze snímků minivlny komedií o záměně těl v letech 1987-1988, dále LIKE FATHER LIKE SON (1987), 18 AGAIN! (1988) a hlavně VELKÝ (1988) s Tomem Hanksem. Nenáročná, příjemná rodinná komedie o záměně těl a rolí workoholického otce a jeho nespokojeného syna s obligátním morálním poselstvím, že rodiče by se měli věnovat svým dětem. Judge Reinhold (který už měl za sebou první dva POLICAJTY Z BEVERLY HILLS a BEZCITNÉ LIDI) a Fred Savage (který ve stejném roce začal točit "BÁJEČNÁ LÉTA") vytvořili sympatický tým a poněkud zachraňují slabounký scénář. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kvalitna, aj ked iba priemerna komedia od rezisera Briana Gilberta s Judge Reinholdom v hlavnej ulohe. Vyborna zabava a na oddych ako stvorene. 69 % ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý film na poobedny odpočinok. Trošku mi to pripomínalo film s Tomom Hanksom "Veľký". Dnes by sa dalo z niektorých scénok vyťažiť viacej, ale na tu dobu to stačilo. ()

Rm. 

všechny recenze uživatele

Tento snímek považuji za předka pro obdobné (ne-li stejné) náměty, které jsme mohli vidět - Big, Freaky Friday, ... proto i to vysoké hodnocení. Jako dítě jsem ho miloval a když jsem ho viděl nyní, zjistil jsem ... že ho miluji stále. ()

stOKYi 

všechny recenze uživatele

Príjemné tuctové americké komédie na štýl "veľký a pod." ktoré sa v 80s rokoch šírili ako huby po daždi a ktoré ma aj celkom pobavili. Tak toto je jedna z nich. Judge Reinhold mi pripadal viac postihnutý ako 11 ročný chlapec, ale v konečnom dôsledku, pobavil som sa aj na ňom :). Ako odreagovačka dobré. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Na začátku je nutné dodat, že i když se to nezdá, dospělí i děti to mají poměrně stejně těžké. Děti v tom, že jsou nuceny poslouchat autority a dospělí zase v tom, jak je těžké se vyznat v tomto světě. Překvapilo mě, jak si Fred Savage poradil s vyměněnou úlohou dospěláka. Samozřejmě, že ty věty se dají naučit, ale jde o celkové zahrání role a gestikulaci. Naštěstí nic netrvá věčně a oba dva se zase vrátí zpátky do svých těl ponaučeni, že to ani jeden nemá lehké. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Taková obyčejná průměrná komedie o záměně těl. Bez většího humoru, nápadu snadno zapomenutelných 50 %. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Milionkrát viděné téma s tváří Reinholda, který zazářil snad jedine v Beverly Hills. Průměrná rodinná řehtárna :-D ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, který překvapuje poměrně decentním humorem, ač námět přímo nabízí sklouznutí k prvoplánové řachandě. Po výměně těl si synek uvědomí, že má teď docela odpovědnost, zatímco táta přestává být na koni. A oba se života toho druhého chopí odpovědně a snaží se toho moc nepokazit a stávají se vlastně rovnocennými partnery, přičemž si vymění i spoustu povedených hlášek. Situace, které z výměny vyplynuly, jsou vyřešeny poměrně inteligentním humorem. Syn zjistí, že v dospělém životě už nestačí žít jenom pro muziku, a táta zjistí, že na drsný dětský svět nestačí ani přemoudřelost třicátníka. Film mě pobavil a jako oddechovku ho mohu doporučit. Kdyby se přidalo ještě pár vtipných situací, sahal by po 4 hvězdičkách. ()

moviepill 

všechny recenze uživatele

Freda Savage som mal rád už vo Wonder Years, a tu ma tiež nesklamal. Je to jeden z mála sympatických detských hercov rodinných komédií 80-tych rokov. Veľmi príjemná komédia. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Mě film Naopak opravdu bavil, užila jsem si to. Herci byli opravdu dobří, ty pohyby malého kluka a moralizování dospělého. Kdyby mi nepřipadal ten film "tak americký" dala bych za pět. Nemyslím si, že je film nudný, já se bavila každou chvilku. Ano ponaučení zde je, ale není to pojaté na sílu. Dokázala jsem se úplně vžít do situace. Uvolněné, příjemné. Zajímavý, nezvyklý děj s datem mého narození. Teď jsem film dokoukala a koukla bych se na to znova :) Snímek Vice Versa je dle mého názoru zde na čsfd podhodnocený. ()

Thaarm 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých 80´s filmov, čo som ako malý nanešťastie nevidel a zastihol ma náhodou v pracovnú nedeľu v TV. Vtipné dojímavé, miestami škodoradostné. Fajn scénka z telefónneho automatu. Veľká spokojnosť. ()

CaptainPixel 

všechny recenze uživatele

Nenarocna a oddechova komedie o prohozeni zivotu yuppie workoholika otce a syna ve stridave peci. Hodne znamych TV tvari, nebere se to vubec vazne. Proste pohoda. ()

Reklama

Reklama